TOKAT KADIN KOLLARI’NDAN SEÇİM İRTİBAT AÇILISI

TOKAT – AK PARTİ Tokat Kadın Kollarının düzenlediği  açılışa Tokat Ak Parti Milletvekili adayları, Zeyid Aslan, Dilek Yüksel  Celil Göçer,Osman Demir Tokat Ak Parti İl Başkanı Av. Eyüp Eroğlu,Belediye Başkanı Adnan Çiçek ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşa Avşar, “Seçim irtibat büromuzun hepimize hayırlı olmasını ve bereketli geçmesini diliyorum. Çok anlamlı bir günde açıyoruz irtibat büromuzu bugün aynı zamanda da sevgilerin en büyüğü olan annelerimizin anneler günü.

Bereketli topraklar gibi almadan veren evimizin direği, kolumuz, kanadımız, dilimiz, bize can veren canlarımız annelerimiz. Rabbimiz annelerimize “öf bile demememiz” gerektiğini buyurmaktadır. “ cennet annelerin ayağın altındadır” diyerek cenneti annelerin ayağının altına seriyor. İnancımız ve törelerimiz gereği bizim için her gün anneler günü olmakla beraber, annelere adanan bu güzel ve anlamlı günde Ak Parti Kadın Kolları olarak tüm annelerin anneler gününü kutluyor. Evlatlarıyla beraber sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınlar diliyoruz” dedi.

Başkan Ayşe AVAR dan sonra  İl Başkanı Av. Eyüp Eroğlu,Belediye Başkanı Adnan ÇİÇEK , Zeyid Aslan, Dilek Yüksel Osman Demir Celil Göçer de anneler günü ve seçim çalışmasıyla ilgili konuşma yaptılar.

MAYIS 2011