TOKAT MİLLETVEKİLİ YÜKSEL KADIN KOLLARI İLE BİRARAYA GELDİ

TOKAT - AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Tokat’ta düzenlediği bir kahvaltı programında teşkilatla bir araya geldi.

Toplantıya AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Osman Demir ve Eşi, İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Anşa Avar, Kadın Kolları İl ve İlçe Yönetimi Üyeleri ile 41 mahalle temsilcisi katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Milletvekili Dilek Yüksel,kadın hakları ve AK Parti iktidarı döneminde kadın ve aile alanında yapılan çalışmalardan bahsetti.

Toplumun temelinin aile, ailenin temelinin de kadın olduğunu ifade eden Yüksel, AK Parti Hükümeti döneminde kadınların ve onların hakları konusunda Parti programında belirtilen hedefler doğrultusunda çok büyük mesafeler kat edildiğinin altını çizdi ve kadın ve kadın haklarına yönelik birçok çalışma yapıldığını hatırlattı.

Yüksel açıklamalarına devamla şunları kaydetti. “AK Parti İktidarından önce, Ülkemizde her alanda olduğu gibi kadın hakları ve onların ekonomik, sosyal, siyasi her alanda daha etkin olmaları için gerekli çalışmalar yapılamamış, sorunlar ele alınamamış ve çözülememişti. Aile kurumunu ve hizmetlerde insanı esas alan AK Parti, Tüzüğünde kadın ve aileyle ilgili yapacağı çalışmaları, hedeflerini belirlemişti. Hükümetimiz döneminde kadınlarla ilgili yüzlerce çalışmaya imza attık.”

Programa katılan kadınlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Mart 2011