TRABZON KADIN KOLLARI ÇANAKKALE’DEN DÖNDÜ…

Trabzon - AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları, Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe, Belde ve Mahalle Teşkilatları ile Çanakkale ziyaretinden döndüler. Çanakkale İl Kadın Kolu Başkanı Huriye Doğancı rehberliğinde gezilen şehitlikler, anıtlar, müzeler, her karışı tarih kokan eşsiz topraklar gidenlere o anları yeniden yaşattı. AK Partili Kadınlar gezi dönüşünde duygu ve düşüncelerini şöyle ifade ettiler: “Verilen mücadele, imkânsızlıklarla ve bir o kadar da kazanma azmi ile dolu olan kahraman yüreklerin barındırdığı insanı ürperten sabrın, inancın gücünü, vatan sevgisini, toprak aşkını ve millet bütünlüğünün ne denli önemli olduğunu her attıkları adımlarda hissettiklerini ifade ettiler. Türk milletinin savaşta dahi esir kalan düşman askerlerine karşı sergiledikleri tutumları, onları yedirip, giydirip, korumaları bize savaşın insan öldürmek değil vatanı korumak anlamına geldiğini bu anlamda; insan kaybetmek değil her durumda insan kazanmanın önemini en net şekilde gösteriyor. Bizler de vatanımıza bu bilinçle sahip çıkmalı gelecek nesillerimize bu bilinci aşılamamızın önemini vurgularken bu yerlerin bir kere değil sık sık ziyaret edilmesi gerektiğini belirttiler”

26 Nisan 2010