TRABZON KADIN KOLLARI “KARDEŞ İL PROJESİ” KAPSAMINDA ESKİŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ...

Trabzon - AK Parti’nin başlatmış olduğu “Kardeş İl Projesi” çerçevesinde, Trabzon ile Eskişehir’in kardeşliğini pekiştirmek amacı ile AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Yönetimi Eskişehir’i ziyaret etti. Trabzon İl Kadın Kolları katıldıkları, Eskişehir Tarihi Odun Pazarı Festivali’nde Devlet Bakanı Faruk Özak’ın, Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ın ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun da desteği ile Trabzon’un her türlü kültürel yönünü ve 2011 de Trabzon’da yapılacak olan geçlik olimpiyatlarının tanıtımını gerçekleştirdiler. İl Kadın Kolları’nın göstermiş oldukları samimi diyalog ve götürmüş oldukları yöresel hediyeler Eskişehir halkının büyük ilgi ve memnuniyetiyle karşılandı. Bu ziyaret sonucunda Eskişehir halkı duygularını, “ kendimizi Trabzon’daymışız gibi hissettik” şeklinde ifade etti. Ayrıca İl Kadın Kolları Yönetimi, Eskişehir’de kaldıkları süre zarfında görmüş oldukları ilgi ve alakadan, Eskişehir halkının misafirperverliğinden çok memnun olduklarını ve Kardeş İl Projesi vesilesi ile bu tür kültürel kaynaşmaların devamlılığının  önemini vurguladılar.

31 Mayıs 2010