TRABZON KADIN KOLLARI’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

TRABZON-  AK PARTİ Trabzon Kadın Kolları, 24 Kasım Öğretmenler Günü  dolayısıyla, İl ve İlçe bazında 42 Mahalle ve 17 ilçe teşkilatıyla 200 öğretmenin ziyaretini gerçekleştirdi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU’nun da katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan BEZİRGANOĞLU TEMREN; ülkenin geleceğinin öğretmenlerimizin elinde şekillenen neslin bir ürünü olacağını ve bu konuda onların, bir ülkenin her yönüyle yaşanır bir toplum oluşturabilmenin temel taşları olduklarını vurguladı. Bu bağlamda ve AK Parti Teşkilatı olarak eğitim ve öğretimde yapılan reformlarla da bunun desteklendiğini ifade etti.

Kasım 2010