TRABZON KADIN KOLLARI’NDAN ÖZÜRLÜLER GÜNÜ FAALİYETİ

TRABZON- AK Parti Trabzon Kadın Kolları, “ Özürlüler Günü”  dolayısıyla, İl ve İlçe bazında 42 Mahalle ve 17 ilçe teşkilatıyla 270’e yakın özürlü evi ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretler vesilesiyle konuşan İl kadın kolları başkanı Aslıhan BEZİRGANOĞLU TEMREN; devletin engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için birçok önemli çalışmaya imza attığını ifade ederek “İlk kez AK Parti İktidarı Döneminde Çıkartılan 5378 Sayılı Özürlüler Kanunuyla Özürlülerin Hayatı büyük oranda kolaylaştı,  Söz konusu yasa özürlülere hayatın her alanında yeni haklar getirdi. Bu Bağlamda Sosyal güvencesi olsun olmasın ağır özürlülerin bakım ücreti alabilmesi sağlandı ve bu anlamda birçok alanda özürlülere yönelik reformlar geliştirildi ve geliştirilmeye devam edecek          dedi.

İl Kadın Kolları, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU’yla beraber  “Trabzon Sağır ve Dilsizler Derneği’nin de  ziyaret etti.

Aralık 2010