TRABZON İL KADIN KOLLARI’NDAN ANLAMLI KERMES

TRABZON - AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı, ihtiyaçlı ailelere katkıda bulunmak amacı ile 2 gün süren bir kermes düzenledi.

Trabzon Belediye Başkanı O.Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU ve Ak Partinin çeşitli kademelerinin de desteği ile gerçekleşen kermese vatandaşların ilgisi çok büyüktü. Gösterilen ilgi ve destekten dolayı memnuniyeti ifade eden AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan BEZİRGANOĞLU TEMREN; “İhtiyaçlı insanları belirlemek, onların yanında olmak, sıkıntılarını dinlemek ve bir nebze olsun ihtiyaçlarını gidermeye çalışmak bizleri çok mutlu ediyor. Bu anlamda düzenlemiş olduğumuz kermes etkinliğimize bizleri yalnız bırakmayan Trabzon Belediye Başkanı O.Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU’na, teşkilatımızın her kademesinde görevli olan arkadaşlarımıza ve yoğun ilgi gösteren duyarlı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, bu tür paylaşımlı faaliyetlerin sıklıkla yapılması ve böylelikle dayanışma, paylaşım bilincinin pekişmesine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Temmuz 2010