“Ülkemize olan sevgimizi anlatabilirsek eğer, bizim önümüzde hiçbir engel kalmayacak”

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda düzenlenen Edirne İl Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu’nda konuştu.

Çam, kadın kollarının daha büyük başarılara imza atmak için sürekli yeniden yapılandığını, birlik ve beraberliklerinin perçinlendiğini söyledi.

Osmanlı'ya yıllarca başkentlik yapmış serhat şehrinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çam, daha önce koordinatörlük yaptığı için Edirne'ye çok sık gelip gittiğini anlattı.

AK Parti'nin güçlü kadrolarıyla önüne koyduğu hedefleri tek tek başaracağını dile getiren Çam, "Bugün gördüğüm tablo 2019'da hedeflerimize ulaşacağımızı gösteriyor. Hep birlikte güçlü bir kadro oluşturduğumuz taktirde Allah'a çok şükür başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığını ifade etmek isterim. Her biriniz birlik ve beraberlik içinde o kadar güzel kenetlenmişsiniz. Öncelikle Edirnemizi AK Belediyecilikle tanıştırmamız gerekiyor. Sıkmadık el bırakmazsak, halkımızın gönlüne girip kendimizi anlatabilirsek, ülkemize olan sevgimizi anlatabilirsek eğer, bizim önümüzde hiçbir engel kalmayacak" diye konuştu.

Edirne seçmeninin baba mirasını sahiplendiği gibi ana muhalefet partisini sahiplendiğini vurgulayan Çam, kadınlardan, "ana muhalefet partisinin çizgisinden nasıl uzaklaştığını" kapı kapı dolaşıp anlatmalarını istedi.