YALOVA KADIN KOLLARI’NDAN SAĞLIK MÜDÜRÜNE ZİYARET

YALOVA - AK Parti  Yalova  Kadın Kolları Başkanı Meliha Akyol ve yönetim kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Daştan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Kadın Kolları Başkanı Meliha Akyol “  Yönetim kurulu olarak ilimizde bir dizi ziyaret programı planladık. Bu program çerçevesinde müdürlüğünüze de nezaket ziyareti gerçekleştiriyoruz. Kadın Kolları yönetimi olarak toplum sağlığının ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Ayrıca sağlık hizmetinden yararlanmada verilen hizmetlerden vatandaşımızın bilgilendirilmesi ile daha iyi sonuçların alındığını görmekteyiz ” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Daştan ziyaretten ötürü teşekkürlerini bildirerek “İlimizde aile hekimliği uygulaması iyi bir şekilde devam ediyor. Sağlık Bakanlığımızca  bakıma muhtaç hastaların hiçbir şart gözetilmeksizin kendi evlerinde sağlık hizmetleri verilmeye başlanacağı müjdesini ziyaretiniz vesilesi ile vermek istiyorum ” dedi.

Aralık 2010