YILDIRIM İLÇE KADIN KOLLARI VE YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI…

Bursa – AK Parti Yıldırım İlçe Kadın Kolları ve Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği Anneler Günü etkinliğinde Başkan Özgen Keskin ile AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, ‘yeğenine karaciğerini verdiği için yılın annesi seçilen’ Hanife Kondakçı’ya plaket ve çiçek verdi. Çok sayıda annenin çocuklarıyla birlikte katıldığı programda konuşan Özgen Keskin ve Kübra Güner, bütün annelerin gününü kutladı. Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ise böylesine anlamlı bir etkinliği düzenledikleri için Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Kadın Kolları Başkanı Kübra Güner’e teşekkür etti ve tüm kadınların anneler gününü kutladı. Bu arada kreş öğrencileri şiirler okuyup dans gösterileri sundular. Aşık Temel Turabi de söylediği türkülerle davetlileri coşturdu.

14 Mayıs 2009