YILDIRIM İLÇE KADIN KOLLARINDAN ENGELLİ ÖĞRENCİLERE DESTEK…

Bursa - AK PARTİ Yıldırım İlçe Kadın Kolları’nın, zihinsel engelli çocuklar için hazırlamış olduğu gıda kermesi hanımlar tarafından ilgiyle karşılandı. Kermeste bir konuşma yapan Yıldırım İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Güner Samanlı’da bulunan iş eğitim okulunun bir çok ihtiyacını tespit ettiklerini hiç olmazsa bir kısmını karşılamada yardımcı olmak istediklerini ve kermesin amacına ulaştığını anlattı. Kermese AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik Yıldırım İlçe Bel. Başkanı Özgen Keskin Bel. Meclis üyeleri ve ilçe yönetimi de destek verdiler. Daha sonra toplanan parayla okulun bilgisayar ihtiyaçları karşılandı.

14 Mayıs 2009