Yozgat İl Kadın Kolları‘ndan pazar ziyareti

AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları teşkilatı, pazar ziyareti yaparak, burada tezgah açan kadınlarla buluştu.

Merkeze bağlı çevre köylerden gelen kadınlar, kendi yetiştirdikleri ürünleri pazarda satarak ev bütçesine katkıda bulunduklarını ifade ettiler. Çalışkan kadınlara "yanınızdayız" mesajı veren AK Kadınlar, kendi el emeklerini sergileyen kadınların duasını aldı. Karşılıklı samimi sohbet ortamında, köyde yaşayan kadınların sıkıntıları dinlendi. Köydeki imkanların, şehir hayatına göre göre çok daha sınırlı olduğunu ifade eden kadınlar, kız çocuklarını üniversitelere gönderememekten dert yandılar. Samimi sohbetin ardından kadınlar, teşkilat mensuplarını köylerinde misafir etmekten mutluluk duyacaklarını söylediler. İl Kadın Kolları teşkilatı da, emektar kadınları en kısa zamanda köylerinde ziyaret edeceğini belirtti,  bol ve bereketli satışlar temennisi ile pazardan ayrıldı.