YOZGAT KADIN KOLLARI YAŞLILARI UNUTMADI

YOZGAT- AK PARTİ Yozgat Kadın Kolları yaşlılar haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi

AK PARTİ Yozgat Kadın Kolları yaşlılar haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. İl Kadın Kolları Başkanı Hülya SARIASLAN, İl Başkanı Av. Fahri AÇIKGÖZ ün eşi Makbule AÇIKGÖZ, Belediye Başkanı Yusuf BAŞER in eşi Neriman BAŞER, kadın kolları yönetim ve yürütme kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle birlikte Alparslan Türkeş Huzur Evinde barınan yaşlıları ziyaret ettiler.
İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Alparslan Türkeş Huzur Evinde yaşlılarla birlikte öğle yemeğinde bir araya gelen AK Partili kadınlar yaşlılarla sohbet edip dertlerini dinledi. AK Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıarslan, yaşlılar haftası dolayısıyla huzur evini ziyaret ettiklerini ve huzur evi hakkında bilgi aldıklarını belirterek, "AK Partili kadınlar olarak bizler huzur evinde barınan yaşlılarımızı sadece özel günler değil fırsat buldukça ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bugün, yaşlılar haftası dolayısıyla büyüklerimizi ziyaret edip onların gönüllerini alıyoruz. Bu ziyaretler hem bizi hem de onları mutlu ediyor" dedi.

Ömrün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etmeleri en doğal hakları olduğunu ifade eden Sarıarslan, " Millet olarak ne mutlu ki bize yaşlılarımızı yük olarak görmeyen tam aksine onlara sevgiyle saygıyla yaklaşmamızı sağlayan bir kültüre sahibiz. Tüm büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyor, yaşam sevgilerinin hiç kaybolmamasını diliyorum" diye konuştu.

NİSAN 2011