YOZGAT KADIN KOLLARI’NDAN KADINLAR GÜNÜ ZİYARETLERİ

YOZGAT - AK PARTİ Yozgat Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Kadın Kolları  yönetimi, İl Başkanının eşi Makbule AÇIKGÖZ  ile birlikte Bozok Kadın Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini, Yozgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve  Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Rektörü İnci VARİNLİ’yi kadınlar günü münasebetiyle ziyaret etti.

Kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Gününü" kutlayan heyet, yanlarında getirdikleri karanfilleri dağıttı.

Kadın Kolları  Başkanı Hülya SARIASLAN Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutlayarak, “Türk kadını tarih boyunca tüm dünyaya örnek olan, annelik yapısıyla da Türk aile hayatına örnektir. Aile birliğinin temel taşıdır, aile fertlerine karşı gösterdiği merhameti, şefkati, fedakarlığı, onları toplum hayatında şereflendirmiş, saygın hale getirmiştir. Toplumun temeli aileye, ailenin de temeli  kadına bağlıdır.” dedi.

Mart 2011