YOZGAT KADIN KOLLARI’NDAN SEVGİEVLERİNE ZİYARET

YOZGAT - AK PARTİ Yozgat Kadın Kolları Başkanı Hülya SARIASLAN ve Yönetim Kurulu üyeleri sevgi evlerini ziyaret etti.

AK PARTİ Yozgat Kadın Kolları Başkanı Hülya SARIASLAN ve Yönetim Kurulu üyeleri sevgi evlerini ziyaret etti. AK Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıarslan, Yönetim Kurulu üyeleri ve partili kadınlar, Yozgat Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret ederek yanlarında getirdikleri hediyeleri çocuklara vererek çocukların gönüllerini aldılar.

Yozgat İl Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Doğan'dan sevgi evleri ve çocukların kaldıkları evler hakkında bilgi alan Sarıarslan ve partili kadınlar daha sonra çocukların yaşadıkları sevgi evlerini gezdiler. Evlerde yaşayan çocuklarla sohbet ettiler. Doğan, sevgi evlerinde kalan çocukların tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğünü, bu evlerde kalan çocukların halı sahasından, bilardo salonuna kadar her türlü aktiviteleri yapabilecekleri yerlerin olduğunu söyledi.

Yozgat'taki evlerin Türkiye'nin en modern sevgi evlerinden biri olduğunu ifade eden Doğan, amaçlarının burada kalan çocukların topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmesi olduğunu kaydetti.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Hülya SARIASLAN ise, AK Parti'li kadınlar olarak çocukların kaldıkları yuvayı görmek istediklerini söyleyerek, ''Çocukların bir probleminin olup olmadığını yakından görmek istedik. Burada kalan gençler kimseleri olmadığı düşüncesine kapılmasınlar istedik. Her zaman yanlarında, sevenleri ve kollayanları olduğumuzu görsünler  ve  hayata olan bağlılıkları ve motivasyonları artsın istedik'' dedi.

NİSAN 2011