ZONGULDAK KADIN KOLLARI’NDAN YAŞLI ZİYARETİ…

Zonguldak - AK Parti Zonguldak il Kadın Kolları Yönetimi, Yaşlılar Haftası nedeniyle 90 yaşındaki Nazmiye Taşkın’ı evinde ziyaret etti. AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, Halkla İlişkiler Başkanı Batuhan Uludüz, Sosyal İşler Başkanı Mecit Aydın ve Yaşlılar Koordinasyon Başkanı Süleyman Yılmaz tarafından Yaşlılar Haftası nedeniyle 90 yaşındaki Nazmiye Taşkın evinde ziyaret edildi. İl Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli yaptığı konuşmada, “Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arası Yaşlılar Haftası olarak kutluyoruz. Her insan için mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir” dedi. Sosyal İşler Başkanı Mecit Aydın ise, yaşlıları böyle ara ara ziyaret ettiklerini söyleyerek Yaşlılar Haftasını kutladıklarını ifade etti. 90 yaşındaki Nazmiye Taşkın, ziyaret ettikleri için teşekkür ederek, “Hayvanları çok seviyorum. Evimin önüne yol istiyorum” dedi. Evinde baktığı ineklerle beraber yaşayan ve yeşil kartı bulunan 90 yaşındaki Nazmiye Taşkın, “Onlar benim her şeyim” diyerek ağladı.

Daha sonra AK Parti il yönetimi 90 yaşındaki Nazmiye Taşkın’a yanlarında getirdikleri kumanyayı verdiler.

9 Nisan 2010