Aysun Liman Yaşacan Aysun Liman Yaşacan

1978 Ankara doğumudur. Aslen Rizelidir. Orta ve Lise tahsilini Tevfik İleri İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Sosyoloji Ön lisans mezunudur. İstanbul Üniversitesi U.E. Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 3. Sınıf öğrencisidir.

2013 yılına kadar 10 yıl süre ile Alan Gölgeleme ve Çadır Sistemleri sektöründe ticaretle meşgul olmuştur. 2004 yılında AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi olarak siyaset hayatına başlamıştır. Sosyal İşler, Ekonomi İşleri, Yerel Yönetimler, AR-GE Başkan Yardımcılığı Birimlerinde görev almıştır. 2009 -20113 yılı yerel seçimlerinde Keçiören Belediyesinden Meclis Üyesi olarak seçilmiştir. Denetim Komisyonu Başkan ve Üyeliği, Eğitim ve Kültür Komisyon Başkanlığı Hesap Tetkik Komisyon Başkan yardımcılığı, Dış İlişkiler Komisyon sözcülüğü, Plan ve Bütçe Komisyon üyeliği görevlerinde bulundu.

Kadın ve Demokrasi Derneği üyesi ve Yedek Yönetim Kurulu üyesidir.

2014 Yılından bu yana Kadın Kolları Genel Sekreterlik görevini yürütmektedir.