Ayşe Hayrunisa Avcı Ayşe Hayrunisa Avcı

1972 İstanbul doğumlu. Memleketi Karabük. 1989 yılında Bakırköy İmam-Hatip Lisesinden, 1994 yılında İ.Ü. Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. Kendine ait muayenehanesinde mesleğini icra etmektedir.

2003-2007 AK Parti İstanbul Bahçelievler İlçe Kadın Kolları başkan yardımcılığı ve İlçe Başkan yardımcılıkları, 2013-2015 AK Parti  İstanbul il yönetim kurulu üyeliği, Halkla ilişkiler, Tanıtım-Medya, Kültür-Sanat komisyon üyelikleri görevlerinde bulundu.

Sivil toplum örgütlerinde çeşitli görevler üstlenmektedir. İdealist Diş Hekimleri Derneği Kurucu üyesi, KASAD-D (Kadın Sağlıkçılar Dayanışma Derneği) Kurucu üyesi, Yönetim Kurulu Üyesi, GÖNÜLLÜLER-BİSEG (Bir İnsan Dünyaya Bedeldir Eğitim Ve Sağlık Köyleri Gönüllüler Derneği) İcra kurulu Üyesi, TADD Derneği(Tüm Afrika’nın Dostları Derneği) yönetim kurulu üyesi, MÜSİAD üyesi, geçmiş dönem Sağlık Sektör Kurulu üyesi, Bahçelievler Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

2 çocuk annesi olan Avcı, orta derecede Arapça bilmektedir.