Semra Kaplan Kıvırcık Semra Kaplan Kıvırcık

1976 Yılında Manisa’da doğdu. İlk, Orta, Lise, Üniversite tahsilini Manisa’da tamamladı. 1998 yılında Celal Bayar Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu. Şu anda ikinci üniversite olarak Açık Öğretim Fakültesi  Adalet M.Y.O.’na devam etmekte.

1998 – 2002 yılları arasında Bankacılık ve Yatırım sektöründe Akbank bünyesinde Ak Yatırım personeli olarak çalıştı. 2002 yılında aile şirketinde görev almak üzere ayrıldım. 2002 yılından günümüze büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı hayvan yemi üretimi yapan şirketi Manisa Yem Fabrikası A.Ş.'de çalışmakta. Şu an devam etmekte olduğu görev Satın Alma ve Dış Ticaret  Müdürü.

2003 yılından beri üyesi bulunduğu Manisa Genç İşadamları Derneği MAGİAD’da 2006 – 2009 yılları arasında 2 dönem Yönetim Kurulu üyesi olarak, 2009 – 2012 yılları arasında 2 dönem Denetleme Kurulu üyesi olarak görev yaptı.

2008 – 2010 yılları arasında 2 dönem Manisa Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Yürütme Kurulu üyeliğinde bulundu.

2009 – 2014 yılları arasında Manisa Belediyesi Ak Parti Grubu Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı. Bu dönem içerisinde 2 yıl Bütçe Komisyonu üyesi olarak görev  aldı.

2010 yılından günümüze Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Yürütme Kurulu üyesi olarak görev yapmakta.

2011 yılından günümüze Manisa Organize Sanayi Bölgesi Genç Sanayiciler Komisyonu üyesi olarak bulunmakta.

2013 yılında kurulan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Kurucu Üyeleri arasında yer almakla birlikte halen Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmakta.

Evli ve bir çocuk annesi.