Belediye Başkanlarımız

İl Belediye Başkanı

SELİM YAĞCI

1966 Bilecik ili doğumluyum .1973-1984 yılları arası ilk-orta ve lise öğrenimimi tamamladım.1984-1988 yılları arası Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdim.1989-1992 yılları arası Bilecik Adliyesinde stajyer hakim olarak göreve başladım.1992-2004 yılları arası Türkiye’mizin çeşitli İl ve İlçelerinde Hakimlik ve seçim kurulu başkanlıkları yaptım.2003 yılı Ağustos ayında 1. Sınıf hakimlik makamına uygun görüldüm.2004 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Bilecik Belediye Başkan adayı gösterildim ve Bilecik Belediye Başkanı oldum.29 Mart 2009 yılı yerel seçimlerinde tekrar Adalet ve Kalkınma Partisi Bilecik Belediye Başkan adayı gösterildim ve Bilecik Belediye Başkanı oldum.Halen Bilecik Belediye Başkanı olarak görev yapmaktayım.Evli ve iki çocuk babasıyım. Orta derecede Arapça ve İngilizce bilmekteyim.

FATİH BAKICI

Bozüyük

MÜNÜR ŞAHİN

Osmaneli

1956 yılı Osmaneli doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Osmaneli'de, liseyi Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi fen bölümünde tamamladı. Daha sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne kayıt oldu ve bölümünü birincilikle bitirdi. Yine aynı üniversitede Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı. 1976 yılından bu yana iş hayatının içerisinde bulunan Münür ŞAHİN, 21 yıl Koç grubunda üst düzey yöneticilik yaptı. 2001 yılında kendi işini kurmak üzere emekli oldu ve Bilecik'te tek Yeminli Mali Müşavir olarak iş hayatına devam etti. Uluslararası bağımsız denetim yetkisine sahip olan Münür ŞAHİN, Bilecik'te Organize Sanayi Bölgelerinin ve Ticaret ve Sanayi Odası'nın kurumlar vergisinin ilk sırasında yer alan şirketlerin denetim ve danışmanlığını yaptı. Gelir vergisi sıralamalarında her dönemde üst sıralarda yer aldı. İş hayatının yanısıra spor faaliyetleri ile de yakından ilgilendi. Uzun yıllar Osmanelispor, Söğütspor, Bilecik İl Karması ve Üniversite takımında aktif olarak futbol oynadı. Osmanelispor'da dokuz yıl klüp başkanlığı yaptı ve başkanlığı döneminde Osmanelispor'a sekiz yıl şampiyonluk yaşattı. Osmaneli Gençlerbirlği Klübü ile birlikte ilçede halısaha, idari bina, lokal, çay bahçeleri, saha çimlendirme ve aydınlatma gibi faaliyetler için finansman sağladı. Futbolun yanında tenise de özel bir ilgi duydu. İşi gereği İtalya, Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Vatikan ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde bulundu. Ayrıca üniversiteler ile her zaman işbirliği içinde bulundu. 30.03.2014 yerel seçimlerinden sonra Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Münür ŞAHİN evli ve bir çocuk babasıdır.

MUZAFFER YALÇIN

Pazaryeri

1970 PAZARYERİ DOĞUMLUYUM.İLK VE ORTAOKULU PAZARYERİNDE, LİSEYİ BİLECİK ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDE ,MESLEK Y.OKULUNU KOCAELİ MESLEK Y.OKULU'NDA BİTİRDİM.28 MART 2004 YEREL SEÇİMLERİNDE AK PARTİ'DEN PAZARYERİ İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİNE SEÇİLDİM VE HALEN BU GÖREVİ YAPMAKTAYIM.EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASI OLUP GEÇİMİMİ TÜCCARLIK YAPARAK KENDİ İŞ YERİMDE SÜRDÜRMEKTEYİM.