Belediye Başkanlarımız

YÜCEL BARAKAZİ

ZEKİ IŞIK

Adaklı

01.05 1960 ADAKLI ILÇE MERKEZINDE DOĞDUM. ILK ÖĞRENIMIMI ADAKLI ILK ÖĞRETIM OKULUN DA OKUDUM ORTA VE LISE KIĞI DA OKUDUM EVLI VE 4 ÇPCUK BABASIYIM TICARETLEN UĞRAŞMAKTAYIM.

MEHMET HADİ TOPRAKTAN

Genç

1950 BİNGÖL GENÇ DOĞUMLU İLK ÖĞRENİMİ GENÇ İLÇESİNDE ORTA ÖĞRENİMİ ELAZIĞ - DİYARBAKIR İ.H LİSESİNDE YÜKSEK ÖĞRENİMİ ERZURUM Y. İSLAM ENST DE TAMAMLADI 1976 DA BİNGÖL İ.H LİSESİNDE ÖĞRETMEN OLARAK GÖREVE BAŞLADI SIRASIYLA BİNGÖL KÜTAHYA YOZGAT VE ELAZIĞ İLLERİNDE.

VEYSİ BİNGÖL

Karlıova

ABDULHAKİM YILDIZ

Solhan

SALİH UÇAN

Yedisu

1956 YILINDA ESKI ADI ÇERME YENI ADI YEDISU'DA 9 KARDEŞIN EN KÜÇÜĞÜ OLARAK DOĞDUM. ILK VE ORTAOKULU YEDISU'DA OKUDUM. ENDISTRI MESLEK LISESINI BINGÖL'DE BITIRDIM.1979 YILINDA BINGÖL EĞITIM ENSTITÜSÜNÜ BITIREREK ÖĞRETMEN OLDUM.1979 YILINDA KONYA ILI KARAPINAR ILÇESINE ÖĞRETMEN OLARAK ATANDIM. BURADA ÖĞRETMENLIK VE IDARECILIK YAPARKEN 1982 YILINDA 4 AY KISA DÖNEM ASKERLIĞIMI DENIZLI'DE TAMAMLADIM.1983 YILINDA ROTASYONLA KARS ILI TUZLUCA ILÇESINE TAYNIM YAPILDI.2 YIL BURDA ÇALIŞTIKDAN SONRA KENDI ISTEĞIMLE BINGÖL ILI YEDISU ILÇESINE ATANDIM.1985'TEN 1994'E KADAR YEDISU'DA ÇALIŞTIM.1994'TE KENDI ISTEĞIMLE KOCAELI ILI GEBZE ILÇESINE ATANDIM.1995 VE 1996 YILLARINDA KONYA SELÇUK ÜNIVERSITESI EĞITIM FAKÜLTESI SINIF ÖĞRETMENLIĞI BÖLÜMÜNÜ BITIREREK LISANS MEZUNU OLDUM.2002 YILINDA KENDI ISTEĞIMLE BINGÖL ILI YEDISU ILÇESI YATILI ILKÖĞRETIM BÖLGE OKULUNA TAYNIM YAPILDI. AYNI OKULDA 2008 YILINA KADAR MÜDÜRLÜK YAPTIM.2008 TEMMUZ AYINDA KENDI ISTEĞIMLE EMEKLI OLDUM. EVLI VE 7 ÇOCUĞUM VAR. AK PARTIYE ÜYE OLDUM. TECRUBEMI VE BILGI BIRIKIMIMI HALKIMA VE BÖLGEME HIZMET ETMEK IÇIN DEĞERLENDIRMEK ISTIYORUM. BU NEDENDEN DOLAYI AK PARTIDE ADAY ADAYI OLDUM.