Belediye Başkanlarımız

AHMET SERTTAŞ

Altınyayla

Anap gençlik koları başkanlığı,ve İlçe yönetim kurulu.2001 Ak parti kurucu ilce başkanı.3,dönem İlçe başkanlığı, ve İlçe yönetim kurulu üyesi.

MUSTAFA UYSAL

Çavdır

BURDUR İLİ ÇAVDIR İLÇESİNDE 1959 YILINDA DOĞDUM.İLK VE ORTA OKULU ÇAVDIRDA TAMAMLADIM.ASKERLİK GÖREVİNİ AĞRI DOĞUBEYAZITTA YAPTIM.EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASIYIM.SERBEST TİCERET VE NAKLİYECİLİK YAPARKEN 2004 YILI YEREL SEÇİMLERİNDE AK PARTİDEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANDIM.ÇAVDIR HALKINA HİZMETİ BİR BORÇ BİLEREK BUGÜNE KADAR ÇALIŞMALARIMA DEVAM ETTİM.BUGÜNDE TEKRAR ADAY ADAYI OLARAK GÖREVE TALİP OLDUĞUMU BİLDİRİYORUM.HALKA HİZMETİN HAKKA HİZMET OLDUĞU ANLAYIŞIYLA HALKIMIZIN ÖNÜNE ÇIKMAYA HAZIRIM.

RECEP AYDIN

Çeltikçi

RAMAZAN CANURAL

Gölhisar

İLK VE ORTA ÖĞRENİMİMİ;DOĞUM YERİM OLAN BURDUR'UN GÖLHİSAR İLÇESİNDE YAPTIKTAN SONRA 1981 YILINDA ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNİ BİTİRDİM. RİZE-İKİZDERE'DE İKİ YILLIK ZORUNLU HİZMETİMİ TAMAMLADIM.ZORUNLU HİZMET SONRASI ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI İHTİSASIMI;İSTANBUL KADIN-DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİNDE YAPTIM. 1988'DE VAN ASKER HASTANESİNDE YEDEK SUBAY OLARAK ASKERLİK HİZMETİMİ YAPTIM. 1989-1996 YILLARI ARASINDA SAMSUN-ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİNE ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI OLARAK ÇALIŞTIM. ÖZGEÇMİŞİMİN DEVAMINI EKTE SUNUYORUM.

FATİH SELİMOĞLU

Karamanlı

DURMUŞ ERDEM

Kemer

1966 YILINDA KEMER İLÇESINDE DOĞDU. İLKOKULU KEMER'DE LISEYI BURDUR DA TAMAMLADI. ASKERLIK HIZMETINDEN SONRA 1989 YILINDA ESKIŞEHIR POLIS OKULUNU TAMAMLAYIP AYNI YIL POLIS MEMURU OLARAK DENIZLI EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREVE BAŞLADI. 30/12 2003 TARIHINDE GÖREVIMDEN ISTIFA EDEREK AK PARTI KEMER İLÇE BELEDIYE BAŞKAN ADAYI OLARAK 28 MART 2004 YEREL SEÇIMLERINDE BELEDIYE BAŞKANI SEÇILDIM.MILLETTEN ALDIĞIM GÜCÜ MILLETIN HIZMETINE SUNUYORUM.HALKIMDAN KOPMADAN HIZMETIMI GÖTÜRÜYORUM.ADIL DAVRANDIM.HALKIMIN CENAZESINDE , DÜĞÜNÜNDE, NIŞANINDA, HASTASINDA, ASKER UĞURLAMASINDA , DOĞUM VE ÖLÜM HER ALANDA YANLARINDA OLDUM.DOĞRU,DÜRÜST, ILKELI, ÜRETKEN VE ÇALIŞKAN EKIPLE ILÇE HALKINA HIZMET ETTIM. YINE HIZMET ETMEK IÇIN TEKRAR GÖREVE TALIP OLDUM. HALKA HIZMET NOKTASINDA KI BU GÖREVDE GECE - GÜNDÜZ YAĞMUR, ÇAMUR OLMADAN ÇALIŞMAYA VARIM. HALKA HIZMET NOKTASINDAKI BU YARIŞTA MEMLEKETIM OLAN KEMER ILÇESINE FAYDALI OLACAĞIMA INANIYORUM. YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMINATIDIR. HER ŞEY KEMER IÇIN. HALEN ANADOLU ÜNIVERSITESI AÇIK ÖĞRETIM FAKÜLTESINE DEVAM ETMEKTE OLUP EVLI BIR ÇOCUK BABASIYIM.