Belediye Başkanlarımız

İl Belediye Başkanı

HÜSEYİN BOZ

1974 Çankırı merkez ünür köyünde doğdum ilk okulumu köyümde ota ve lise tahsilimiÇankırı imam hatip lisesinde okudum yurr dışında çalıştım kısa dönem askerliğimden sonra2001 yılında ak parti genclik kolları başkanı olarak göreve bşladım. 2003 yılındaki konkrede merkez ilçe başkanlığına aday oldum 2 listenin adaylığında delegenin oy çokluğu ile kazanarak merkez ilçe başkanlığı görevime başladım.ve 2003-2004-2005ve 2006-2007-2008 yine 3 olağan konkrede aday olarak görevime devam etmeteyim evli 2 çocuk babasıyım.

HALİL ÖZ

Korgun

ALİ HASEKİOĞLU

Yapraklı

BAYAR SOYSAL

Kızılırmak

RİFAT ALTUNTOP

Atkaracalar

BAYRAM YAVUZ ONAY

Orta

İlk ve orta öğrenimimi Çankırı Orta ilçesi Yıldırım Beyazıt Lisesinde 1994 yılında bitirdim. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum ve 2002 yılında fakülte eğitimimi bitirdim. 2004 yılında Türkiye S.M.Mali Müşavirler Odalar Birliği tarafından Ankara S.M.Mali Müşavirler odasına bağlı Tesmer tarafından yapılan stajyerlik başlama sınavını kazanarak 2 yıllık staj eğitimimi başarı ile tamamladım ve daha sonra S.M.Mali Müşavirlik Yeterlilik sınavını kazanarak 01/07/2007 yılında S.M.Mali Müşavirlik ruhsatımı almaya hak kazandım ve halen S.M.Mali Müşavir olarak mesleğe devam etmekteyim ve bunun yanı sıra Çankırı S.M.Mali Müşavirler odasında Disiplin kurulu üyeliğine seçildim ve göreve devam etmekteyim. 2009 yılında Osman Dede Hz. Külliyesi Cami yaptırma ve yardımlaşma Derneği Başkanlığına seçilerek Cami inşaatı yapımı çalışmalarına devam etmekteyim.

HASAN SOPACI

Çerkeş