Belediye Başkanlarımız

İslahiye

NUH KOCAASLAN

Karkamış

1956 YILINDA KARKAMIŞTA DOĞDUM.İLK VE ORTA ÖĞRENİMİMİ KARKAMIŞTA YAPTIM.LİSE ÖĞRENİMİMİ KAYSERİDE YAPTIM.KARKAMIŞTA 1992-1994 YILLARINDA ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI YAPTIM.2004 YILINDA KARKAMIŞ BELEDİYE BAŞKANI OLDUM,HALEN GÖREVİMİN BAŞINDAYIM.EVLİYİM 5 ÇOCUK BABASIYIM.

HACİ FEVZİ AKDOĞAN

Nizip

1965 Nizip doğumlu, İlk ve orta öğrenimini Nizip'te, Üniversite öğrenimini Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olarak tamamladı. Askerliğini 213.Kısa dönem Ankara - Etimesgut'ta yaptı. Sanayici ve iş adamı olup, evli ve beş çocuk babasıdır.

MEHMET YILDIRIR

Nurdağı

MEHMET İHSAN TAHMAZOĞLU

Şahinbey

1959 yılında Gaziantep ili Şahinbey İlçesinde doğdum. İlkokulu Şehreküstü Ahmet Çelebi İlkokulunda, Orta ve Lise tahsilimi Atatürk Lisesinde tamamladım. 1982 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldum. 1983-1984 yılları arasında askerlik görevimi yedek subay olarak yerine getirdim.İş hayatıma 1984 yılında Mali Müşavir olarak başladım. Bir süre ticaretle uğraştım. 1999 yılından itibaren Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmaktayım. 20 yıldan bugüne kadar birçok Sivil Toplum örgütünde yönetim kurulu üyeliği ve yöneticilik yapmaktayım. Siyasi hayatıma 2001 yılında AK Parti'nin kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladım. 5 yıl İl Başkan Yardımcılığı, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptım. Şehrimizin problemlerini çözmek için projeler ürettim. Projelerimi hayata geçirebilmek için Ak Parti'den 22 Temmuz 2007 seçimlerinde 8.sıra Milletvekili adayı oldum. Şahinbey İlçemize taze bir kan, yeni bir heyecan kazandırmak, projelerimizi hayata geçirmek ve Şahinbey halkıyla el ele, gönül gönüle olmak için Ak Parti'den Şahinbey Belediye Başkan adayı oldum ve 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde Şahinbey Belediye Başkanlığına seçildim. Halkımızın destek ve duasıyla hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyor, saygılar sunuyorum.

MUHAMMET RIDVAN FADILOĞLU

Şehitkamil

1964 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamladı. 1986 yılında Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji-Sanat Tarihi Bölümünden mezun oldu. Askerlik görevini Tokat’ta tamamladı. Gaziantep’e döndükten sonra, 1966 yılında kurulan aile şirketinde ikinci kuşak yönetici olarak çalışma hayatına atıldı. Aktif çalışma hayatının yanı sıra çeşitli meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak bulundu. Sırasıyla; Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, Serbest Bölge Yönetim Kurulu üyeliği, Gaziantep spor Kulübü delegeliği, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliği, TOOB Genel Kurul Delegeliği ve Kent Konseyi İmar Komisyon üyeliği görevlerinde bulundu. Sivil toplum örgütlerindeki aktif çalışmaları sürürken, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşuyla birlikte siyasete atıldı. Ak Parti’ye üye olduktan sonra Mahalle temsilciliği, İl delegeliği, İl Yönetim Kurulu üyeliği, İl yürütme kurulu üyeliği ve İl sekreterliği görevlerinde bulundu. 2004-2008 yılları arasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan danışmanlığı kadrosunda görev yaptı. İş hayatı, sivil toplum örgütleri, Büyükşehir belediyesi ve siyasetteki deneyimlerini Gaziantep’e hizmet etmek için kullanmayı kendine hedef seçti. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Şehitkamil Belediye Başkan Adayı oldu. Yapılan seçim sonrasında Şehitkamil Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

MUSTAFA KEMAL SAKAROĞLU

Yavuzeli

1975 YILINDA ARABANDA DOĞDUM.İLK VE ORTA ÖĞRENİMİMİ YAVUZELİNDE TAMAMLADIM.ÜNİVERSİTE TAHSİLİMİ MUĞLA ÜNÜVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNDE TAMAMLADIM.EVLİ VE 4 ÇOCUK BABASIYIM.2009 YILINDAKİ YEREL SEÇİMLERİNDE YAVUZELİNDEN CHP BELEDİYE BAŞKANI OLARAK SEÇİLDİM.GÖRDÜĞÜM LÜZÜM ÜZERİNE 2012 YILINDA AK PARTİ YE GEÇİŞ YAPTIM.HALEN AK PARTİ YAVUZELİ BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM.