Belediye Başkanlarımız

Alucra

RECEP YAKAR

Bulancak

1972 BULANCAK DOĞUMLUYUM.İLK,ORTA VE LİSE ÖĞRENİMİMİ BULANCAK'TA TAMAMLADIM.ŞU AN KAMU YÖNETİMİ OKUYORUM.1996 YILINDAN BU YANA TİCARETLE UĞRAŞIYORUM.1997-1999 YILLARI ARASINDA REFAH PARTİSİ İLÇE SEKRETERLİĞİ,1999 - 2001 YILLARI ARASI FP TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI YAPTIM. 2002 YILINDA AK PARTİ KURUCU ÜYESİ OLDUM.2007 OCAK AYINA KADAR İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTIM. BU DÖNEM İÇERİSİNDE BİR MİLLETVEKİLİ,BİR BELEDİYE,İKİ BELDE BAŞKANI VE İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNİN TAMAMINI ÇIKARDIK. ZİRAAT ODASI,FİSKOBİRLİK SEÇİMLERİNİ İLÇEYE KAZANDIRDIK. ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ REFERANDUMUNDA KÖYÜMDE 170 EVET "O" HAYIR ÇIKARARAK BİR İLKE İMZA ATTIM. EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYIM.AK PARTİ SİYASET AKADEMİSİNİ BAŞARI İLE TAMAMLADIM.

MUSA VARICI

Çamoluk