Belediye Başkanlarımız

İl Belediye Başkanı

ERCAN ÇİMEN

10.01.1966 GÜMÜŞHANE DOĞUMLUYUM.İLK VE ORTA ÖĞRENİMİMİ GÜMÜŞHANE`DE YÜKSEK ÖĞRENİMİMİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜNDE 1989 TAMAMLADIM.1989 YILINDAN İTİBAREN AİLE ŞİRKETLERİMİN YÖNETİM KURULLARINDA, GÜMÜŞHANE TİCARET ODASI VE GÜMÜŞHANE SPOR YÖNETİM KURULLARINDA ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENDİM.1994-1999 YILLARI ARASINDA BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLLİĞİ GÖREVLERİNİ YÜRÜTTÜM.HALİ HAZIRDA 4 AYRI AİLE ŞİRKETİMİZİN VE 10`DAN FAZLA SAYIDA MESLEK VE SİVİL TOPLUM KURULUŞUNUN ÜYESİ VE YÖNETİCİSİ OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM.

ÜNAL YILMAZ

Kelkit

ŞERİF AYGÜN

Köse

01.06.1964 GÜMÜŞHANE KÖSE ILÇESI DOĞUMLUYUM, ILKÖĞRENIMI KÖSEDE LISEYI GÜMÜŞHANE DE BITIRDIM. 1984-1986 TARIHLERI ARASINDA ASKERLIK HIZMETIMI TAMAMLADIKTAN SONRA 1986 TARIHINDE POLIS MESLEK YÜKSEK OKULU SINAVLARINI KAZANARAK NAZILLI POLIS OKULUNA GIRDIM. 1987 TARIHINDE MEZUN OLDUKTAN SONRA SIRASIYLA; ISTANBUL, ERZINCAN VE EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ KADROLARINDA GÖREV YAPTIM. 29 MART 2009 TARIHINDE YAPILACAK OLAN MAHALLI IDARELER GENEL SEÇIMLERINDE GÜMÜŞHANE KÖSE ILÇESI BELEDIYE BAŞKANLIĞI IÇIN AK PARTIDEN ADAY ADAYI OLMAK ÜZERE 01.12.2008 TARIHINDE ISTIFA ETTIM. ANADOLU ÜNIVERSITESI IKTISAT FAKÜLTESI MEZUNUYUM, EVLI (3) ÇOCUK BABASIYIM. ARZ.

AHMET KANAT

Kürtün

1956 GÜMÜŞHANE İLİ TORUL İLÇESİ KÜRTÜN NAHİYESİ YUKARI ULUKÖY MAHALLESİ DOĞUMLUYUM. İLKOKULU YUKARIULUKÖYDE BİTİRDİM, ORTA OKUL VE LİSEYİ GÜMÜŞHANE VE ANKARA İMAMHATİP LİSELERİNDE OKUDUM. TALEBELİK YILLARINDA GÜMÜŞHANE MİLLİ TÜRK TALEBE BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ, BAŞKAN YARDIMCILIĞI VE BAŞKANLIĞI YAPTIM. OKULU BİTİRDİKTEN SONRA 1 YIL İMAM HATİPLİK YAPTIM. SONRA BU GÖREVİMDEN İSTİFA EDEREK TİCARET HAYATINA ATILDIM. KÜRTÜN BELDE İKEN UZUN YILLAR SELAMET PARTİSİ BELDE BAŞKANLIĞI, KÜRTÜN İLÇE OLUNCADA REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTIM. AYNI ZAMANDA KÜRTÜN İMAM HATİP YAPMA VE YAŞATMA DERNEĞİ BAŞKANLIĞI YAPTIM. ŞU ANDA KÜRTÜN MERKEZ CAMİİYİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ BAŞKANIYIM. SAHİBİ OLDUĞUM 2 ŞİRKETİN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ YAPMAKTAYIM EVLİ VE SEKİZ ÇOCUK BABASIYIM.

YAVUZ ALTIPARMAK

Şiran