Belediye Başkanlarımız

Kemalpaşa

SADIK DOĞRUER

Kınık

1970 İzmir doğumluyum.1994 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.Tıp Fakültesinin ardından Hasan Kalyoncu Üniversitesi ‘’Sağlık Kurumları İşletmesi ve Yöneticilik’’ bölümünde Yüksek Lisans yaptım. 1994-1995 yıllarında Afyon Dinar Merkez sağlık ocağınca tabip olarak görev yaptım. 1996 yılında Kınık Sağlık Merkezinde göreve başladım.Kınıkta Sağlık Grup Başkanlığı, İşyeri Hekimliği ve Aile hekimliği görevlerinde bulundum.2009 Ak Parti Kınık Belediye Başkan Adayı oldum. Mesleki görevlerim yanı sıra Kınık ve Balkanlılar Kültür Dayanışma Derneği Başkanlığı, Ege Balkan Türkleri Federasyonu Genel Sekreterliği ve Balkan Gündemi Dergisinin Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürütüyorum. 2009- 2014 yılları arasında Kınık ve Bergamanın Bölge Hastanesi konumunda olan Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı görevi yürüttüm. 2014 yerel seçimlerinden bu yana Ak Parti belediye başkanlığı görevini sürdürmekte olup; 1996 yılından beri Kınıkta yaşıyorum , evli ve bir çocuk babasıyım.

SALİHA ÖZÇINAR

Kiraz