Belediye Başkanlarımız

Büyükşehir Belediye Başkanı

TAHİR AKYÜREK

1959 yılında Konya`nın Derebucak ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticiliklerde bulundu. belediye başkanı oluncaya kadar serbest avukat olarak çalıştı. 2004 yılında Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildi. 29 Mart 2009`da yapılan  yerel seçimlerde tekrar bu göreve seçilen Akyürek evli ve 3 çocuk babasıdır.

İSA AKGÜL

Ahırlı

1975 Konya Bozkır doğumluyum.Selçuk üniversitesi MYO Harita ve kadstro,Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi lisans mezunuyum.Ankara üniversitesi Taşınmaz Geliştirme anabilim dalında yüksek lisans yapıyorum. SPK lisanslı Gayrimenkul değerleme uzmanıyım.Meram Belediyesinde Emlak ve İstimlak Müdürü olarak görev yapmaktayım.

EKREM TULUKCU

Akören

SALİH AKKAYA

Akşehir

akşehir belediye başkanı

MUHARREM DERE

Altınekin

MURAT ÖZALTUN

Beyşehir

03/03/1976 yılında konya ili beyşehir ilçesinde doğdum.ilk orta ve lise eğitimimi başarı ile tamamladıktan sonra selçuk üniversitesi müh. mim. fak. makina müh. bölümünü bitirdim. daha sonra farklı özel sektörlerde çalıştım. son olarak konya çimento san. aş. hzb. işletme müdürü olarak görev yapmaktayım. evli ve üç çocuk babasıyım

İBRAHİM GÜN

Bozkır

02.08.1968 YILINDA BOZKIR HACILAR KÖYÜNDE DOĞDUM.ILKOKULU HACILAR KÖYÜNDE BITIRDIM.1979 YILINDA BOZKIR IMAMHATIP LISESINE BAŞLADIM.1986 YILINDA AYNI OKULDAN MEZUN OLDUM.1988 YILINDA AN. ÜNIV. IKT. IDARI BILIMLER FAKÜLTESINE GIRDIM.1992 YILINDA AYNI OKULDAN MEZUN OLDUM.1994 YILINDA ASKERLIK GÖREVIMDENSONRA KONYADA TICARET HAYATINA BAŞLADIM.AK PARTININ KURULUŞAŞAMASINDA KONYA MERAM ILÇE TEŞKILATININ KURUCULAR KURULUNDA GÖREV ALDIM.EKONOMIDEN SORUMLU ILÇE BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPARKEN MERAM ILÇE TEŞKILATININ 1.DOĞAN KONGRESINDE ILÇE YÖNETIMINE TEKRAR SEÇILDIM. EKONOMIK IŞLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCILIĞINA DEVAM EDERKEN 2004 YILINDA YAPILAN YEREL SEÇIMLERDE MERAM BELEDIYESI MECLIS ÜYELIĞINE SEÇILDIM.HALEN BU GÖREVIMI DEVAM ETTIRMEKTEYIM.ELI VE IKI ÇOCUK BABASIYIM.

MEHMET KALE

Cihanbeyli

MEHMET EKİZOĞLU

Çeltik

1964 KONYA İLİ ÇELTİK İLÇESİNDE DOĞDUM. İLK VE ORTA ÖĞRENİMİMİ ÇELTİK TE TAMAMLADIM.LİSE ÖĞRENİMİMİ AKŞEHİR DE BİTİRDİKTEN SONRA ÇUKUROVA ÜNÜVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİNİ KAZANDIM.TAHSİLİMİ TAMAMLADIKTAN SONRA İŞİM GEREĞİ MESLEĞİMİ YAPMADIM.EVLİ 3 ÇOCUK BABASIYIM.1994 MAHALLİ SEÇİMLERİNDE FATİH MAH. MUHTARI SEÇİLDİM.GÖREVİMİ BAŞARIYLA TAMAMLADIM.1997-2000 YILLARI ARASINDA SÜRÜCÜ KURSU MÜDÜRLÜĞÜ YAPTIM.2001 YILINDA MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULUMUZDA İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ YOKLUĞU NEDENİYLE 1 YIL ÖĞRETMENLİK YAPTIM.2002 YILINDAN İTİBAREN YABANCI DİLİMİ GELİŞTİRMEK AMACIYLA UZUN SÜRELİ YURT DIŞINDA BULUNDUM.ÇOK İYİ DERECEDE İNGİLİZCE VE İYİ DERECEDE FRANSIZCA BİLMEKTEYİM. 2004 YEREL SEÇİMLERİNDE AK PARTİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN TEŞKİLATLA ORTAK MÜCADELE EDEREK PARTİMİZİN YÜKSEK DERECEDE OY ALMASINA NEDEN OLARAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ALNIMIZIN AKIYLA KAZANDIK.2007 YILINDA ÇELTİK ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDA MAHALLEMİZDE DELEGE SEÇİLDİM VE HALEN GENEL SEKRETER OLARAKGÖREVİME DEVAM ETMEKTEYİM. ÖNÜMÜZDEKİ 29 MART 2009 YEREL SEÇİMLERİNDE ÇELTİK AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDUM.

MEHMET OĞUZ

Çumra

HAMDİ ACAR

Derbent

AHMET KISA

Derebucak

ÖZKAN ÖZGÜVEN

Ereğli

İSMAİL ÖZCAN

Güneysınır

21/02/1959 Yılında Güneysınır Karasınır mah doğdum.ilk ve ortaokulu karasınır da bitirdim.İmam hatip lisesini Adana da 1984 yılında Selçuk Üniverstesi İlahiyat Fakültesini bitirdim.Bir çok okulda Din kültür Ahlak dersi öğretmenliği ve Okul müdür yardımcılığı ve Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulundum orta derecede Arapça ve fransızca biliyorum 5 çocuk babasıyım.2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Güneysınır Belediye Başkanı seçildim.

AHMET HADİMİOĞLU

Hadim

1963 Yılında doğdum. İlk Orta Ve Endüstri Meslek Lisesini Hadim de tamamladıktan sonra 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünü dereceyle bitirdim. Askerlik görevimi Ankara Güvercinlik Uçak ve Helikopter tamir bakım fabrikasında asteğmen olarak tamamladım. Uzun yıllar tekstil ve gıda ticareti yaptım. En son Konya Selçuklu Belediyesi bünyesinde Endüstri Mühendisi olarak çalıştım. Evli ve üç çocuk babasıyım. 29.Mart.2009 yerel seçimlerinde AK Parti den Belediye Başkanı Seçildim.Halende belediye başkanı olarak görev yapmatayım

FAHRİ VARDAR

Halkapınar

MEHMET ŞAHİN

Hüyük

MEHMET KARAHAN

Ilgın

MEHMET NURİ ÖDÜK

Kadınhanı

1973 Konya Kadınhanında dogdum. İlk, orta lise eğitimimi Kadınhanında tamamladım. Üniversiteyi Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliğinden 1997 de mezun oldum. 1998 yılından beri Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım. 2010 yılında Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Elektronik-Bilgisayar Sistemleri Eğitimden yüksek lisans yaptım. 01.03.2010 tarihinden beri Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Faik İÇİL Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı olarak çalışmaktayım.

MEHMET YAKA

Karapınar

MEHMET HANÇERLİ

Karatay

AHMET YILDIZ

Kulu

1954 Kulu doğumlu, İlk ve Orta öğrenimini Kulu’da yüksek öğrenimini Atatürk Üniversitesinde , Doktorasını ise Selçuk Üniversitesinde yaptı. Devlet Yabancı Diller Merkezinde 1 yıl yabancı dil eğitimi aldı, 6 Çocuk Babası Belediye Başkanı Seçilmeden önce Kulu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Görevini yürütmekte idi. Başkan Yıldız, 2004-2009 yılları arasında belediye başkanlığına seçilmiş olup 2009 yılında yapılan Mahalli İdarler Seçimlerinde yeniden belediye başkanı seçilmiştir

FATMA TORU

Meram

NAFİZ SOLAK

Sarayönü

UĞUR İBRAHİM ALTAY

Selçuklu

MEHMET TUTAL

Seydişehir

1965 Konya Seydişehir doğumlu, son 10 yılı idareci olmak üzere 24 yıllık öğretmen, Eğitim-Bir, Anadolu Gençlik ve yerel derneklerde yöneticilik ve yönetim kurullarında görev aldım. Evli ve 4 çocuğum var.

OSMAN ARI

Taşkent

HASAN KOÇER

Yalıhüyük

ABDULLAH EMRE DEMİRHAN

Yunak

1982 konya yunak doğumluyum ilkokulu konya alaeddin ilk o., ortaokulu ankara samanyolu koleji, liseyi konya gazi lilesi, üniversiteyi konya selçuk fen edebiyatta okudum. ingiltere'de isi college dil eğitimi, adana çukurova üni. akademik bilişim eğitimi, konya konevi kül. mrk. drama diksyon dersleri eğitimi, konya topra su çölleşme ile mücadele araştıma ist. müd. laboratuvar eğitimi aldım. evli ve bir çocuk babasıyım.