Belediye Başkanlarımız

Büyükşehir Belediye Başkanı

FATİH MEHMET ERKOÇ

Fatih Mehmet ERKOÇ 1974 yılında Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümünden 1997 yılında mezun oldu. Niğde Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Lisans eğitimi sonrası Kahramanmaraş’ta Serbest Mühendislik-Müşavirlik bürosu açarak iş hayatına başladı. 2001 yılı Aralık ayında Ak Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Teşkilatının kurulması ile yönetim kurulu üyesi ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Mayıs 2003 yılında yapılan Kahramanmaraş Merkez İlçe 1. Olağan Kongresinde Merkez İlçe Başkanı seçildi. 2008 yılı sonuna kadar Ak Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı olarak görev yaptı. 2009 yılındaki yerel seçimlerde Ak Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 21 Haziran 2009 tarihinde yapılan AK Parti Kahramanmaraş 3. Olağan İl Kongresinde İl Başkanı olarak seçildi. 2012 yılında yapılan AK Parti Kahramanmaraş 4. Olağan İl Kongresinde ikinci defa İl Başkanı seçildi. AK Parti 1, 2, 3 4.ve 5.Olağan Büyük Kongrelerinde delege olarak görev yaptı. 2014 Yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Erkoç evli ve bir çocuk babasıdır.

NECATİ OKAY

Dulkadiroğlu

1967 K.Maraş doğumluyum.ilk,orta ve lise tahsilimi Kahramanmaraş ta,yükseköğrenimimi İzmir dokuz eylül üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesinde tamamladım.1990 yılından beri tekstil,hazır giyim ve pamuk-çırçır işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren aile şirketimizde yöneticiyim.Ak parti Merkez İlçe Teşkilatının kurulduğu Kasım 2001 tarihinden 18 Ekim 2009 tarihine kadar Merkez İlçe Başkan yardımcısı olarak görev yaptım 18 Ekim 2009 tarihinde Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz Merkez İlçe 3.olağan kongresinde Merkez İlçe Başkanlığına seçildim. Teşkilatımla beraber Bu süre içerisinde Bir Yerel Seçim Bir Referandum ve Bir Genel Seçim sürecini başarılı bir şekilde tamamladık. 07 ocak 2012 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 4. Olağan kongrede tekrar Merkez İlçe Başkanı olarak seçildim. Evli ve iki çocuk babasıyım

HANEFİ MAHÇİÇEK

Onikişubat

1953 KAHRAMANMARAŞ DOĞUMLU. EMİNE-İBRAHİM 1980 ANKARA ÜNİVERSİTESİ SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ MEZUNU.1987 USA WESTERN ILLIONIS UNIVERSITY-BÖLGESEL PLANLAMA VE EKONOMİK KALKINMA ALANINDA YÜKSEK LİSANS.1980-1996 BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI-UZMAN.1996-1999 BOTAŞ GENEL MÜDÜR YRD. VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ,GENEL MÜDÜR VEKİLİ. 1999-2002 KAHRAMANMARAŞ BELEDİYE BAŞKANI. 2002-2007 XXII DÖNEM KAHRAMANMARAŞMİLLETVEKİLİ. TÜRK PARLEMENTERLER BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ.

BAKİ TEZCAN

Andırın

1957 Yılında Andırın Da Doğdu. İlk Ve Orta Okulu Andırın Da Okudu. Ticaret Meslek Lise’sisi Kahramanmaraş Ta Tamamladı. Adana İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesinin Bitirdi. Askerlik Görevini Kırklareli’nde yedek subay Olarak Yaptı. Aile Mesleği Olan Inşaat, Kereste, Naklayicilik Yanısıra 4 Yıl Ortağı Bulunan Andırın Sürücü Kursunda Müdürlük Yaptı. Refah Ve Ak Partide Kuruculuk Yöneticilik İl Başkan Yardımcısı Görevinde Bulundu. Milli Gençlik Vakfında 7 Yıl Başkanlık Yaptı. Halen Ak Parti Andırın İlçe Belediye Başkanlığı Görevini Sürdürmekte Olup Evli Ve 3 Çocuk Babasıdır.

OSMAN OKUMUŞ

Türkoğlu

!971 yılında beldemde doğmuşum. İlk orta ve lise tahsilimden sonra Atatürk Ün.ZiraatFakültesini bitirdim. Askerliğimi asteğmen olarak yaptım.Yedi yıl ilköğretim öğretmenliği yaptım.2004 yılından bu yana belediye başkanlığı görevindeyim.

ÜZEYİR KIZILSEKİ

Çağlayancerit

2000 yılından buyana Çağlayancerit İlçesinde serbest veteriner hekimlik yapmaktayım. 2004 ve 2009 da yapılan yerel seçimlerde AK Parti Çağlayancerit Belediye Başkanlığı Aday Adayı oldum.Şu anda AK Parti Çağlayancerit İlçe Yönetim Kurulu üyeliğim bulunmaktadır.

NURSİ ÇELEĞEN

Ekinözü