Belediye Başkanlarımız

Akkuş

İZZET GÜNDOĞAR

Aybastı

1968 YILINDA AYBASTIDA DOĞDUM. İLK OKULU AYBASTIDA ORTA VE LİSEYİ SAMSUNDA, ÜNİVERSİTEYİ 19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ Ç.M.Y OKULU İNŞAAT BÖLÜMÜNDE TAMAMLADIM. 1989 YILINDA AYBASTI BELEDİYESİNDE FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ OLARAK GÖREVE BAŞLADIM. 1992 YILINDA NİKSAR BELEDİYESİNE FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ OLARAK ATANDIM. NİKSAR BELEDİYESİNDE 2004 YILINA KADAR İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ, FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VE PARK VE BAHÇE İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİ YAPTIM. 2004 YILINDA AK PARTİDEN BELEDİYA BAŞKANI SEÇİLEN İDRİS ŞAHİN TARAFINDAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDIM. 1 ARALIK 2008 DE İSTİFA ETTİM. EVLİYİM, 3 ÇOCUĞUM VAR

ALAHİTDİN GİDEN

Çamaş

1963 ÇAMAŞ GİDEN MAH. DOĞUMLUYUM. İLK VE ORTA ÖĞRENİMİNİ ÇAMAŞTA LİSE ÖĞRENİMİNİ ORDU İMAM-HATİP LİSESİNDE 1980 YILINDA BİTİRDİM. 1981 MART AYINDA SAKARGERİŞ KÖYÜNDE İMAM-HATİP OLARAK GÖREVE BAŞLADIM. 1990 YILINDA GİDEN MAH. İMAM OLARAK TAYİN OLDUM. 1995 YILINDA YÜKSEK OKULU BİTİRDİM. EVLİ VE ÜÇ ÇOCUK BABASIYIM.

AHMET TÜRE

Çatalpınar

İSMET YANIK

Çaybaşı

AK PARTIMIZ KURULDUĞU GÜNDEN ITIBAREN AK PARTI ÇAYBAŞI ILÇESI ILKÜVEZ BELDE BAŞKANLIĞI KURUCU BELDE BAŞKANI OLARAK GÖREV YAPTIM. 28 MART 2004 TARIHINDEKI MAHALLI IDARELER SEÇIMLERINDE IL GENEL MECLISI ADAYI OLMAK IÇIN BU GÖREVIMDEN ISTIFA ETTIM. HALEN BU GÖREVI DEVAM ETTIRMEKDEYIM. EVLI VE DÖRT ÇOCUK BABASIYIM.

HÜSEYİN ANLAYAN

Fatsa

ALİ KEMAL MERT

Gölköy

01 02 .1970 GÖLKÖY DOĞUMLUYUM. İLK ÖĞRENİMİMİ GÖLKÖY HÜRRİYET İLKOKULU,ORTA VE LİSE ÖĞRENİMİMİ GÖLKÖY İMAM HATİP LİSESİ,LİSANS ÖĞRENİMİMİ 19 MAYIS ÜNV. İLAHİYAT FAKÜLTESİNDE TAMAMLADIM. OKUL VE GENÇLİK YILLARIMDA SOSYAL, KÜLTÜREL VE SPORTİF FALİYETLERİNDE BULUNDUM. 1993 YILINDAN İTİBAREN GÖLKÖYÜN MUHTELİF OKULLARINDA ÖĞRETMENLİK VE YÖNETİCİLİK GÖREVLERİNDE BULUNDUM.29 MART 2009 BELEDİYE BAŞKANLIĞI SECİMLERİNE ADAY ADAYI OLARAK KATILMAK İÇİN GÖLKÖY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ İKEN İSTİFA ETTİM.EVLİ VE 2 ÇOCUK SAHİBİYİM.

TALİP ŞEN

Gülyalı

YENER YALÇINKAYA

Gürgentepe

YILINDA GÜRGENTEPE ILÇESI DÖŞEK MAHALLESI NDE DOĞDUM. ILK OKULU MAHALLEMDE, LISE EĞITIMIMI GÖLKÖY IMAM HATIP LISESINDE BITIRDIM. A.Ü. IKTISAT FAKÜLTESI MALIYE BÖLÜMÜNÜ BITIRDIM.EĞITIM SONRASI ILÇEMDE YIL GIBI BIR SÜRE TICARI FAALIYETTE BULUNDUM. 1989 YILINDA MALIYE TEŞKILATINA GIRDIM. ISTANBUL VERGI DAIRESI BAŞKANLIĞI' NIN ÇEŞITLI BIRIMLERINDE GÖREVDE BULUNDUM.AYRICA 2003 YILINDAN BERI ORDU GÜRGENTEPE YARDIMLAŞMA DERNEĞININ BAŞKANLIĞINI YÜRÜTMEKTEYIM.EVLI VE IKI ÇOCUK BABASIYIM.

BAHRİ SÖĞÜT

İkizce

YENER KAYA

Kabadüz

1966 YILINDA KABADÜZ YOKUŞDİBİ BELDESİNDE DOĞDUM İLK VE ORTA ÖĞRENBİMİMİ KÖYÜMDE LİSE TAHSİLİMİ ORDU TİCARET MESLEK LİSESİNDE TAMAMLADIM. DAHA SONRA TİCARET HAYATINA ATILDIM. 2 YIL ANTALYA ALANYA'DA ÇALIŞTIM. DAHA SONRA 1992 YILINDA YOKUŞDİBİ BELEDİYESİNİN AÇMIŞ OLDUĞU SINAVI KAZANARAK BELEDİYE YE GİRDİM. AYNI YIL BELEDİYE DE MUHASEBECİ OLARAK GÖREVE BAŞLADIM 17 YIL BELEDİYENİN MUHASEBECİLİĞİNİ YAPTIM. EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASIYIM

YAKUP YILMAZ

Kabataş

TUNCAY KİRAZ

Korgan

1972 Ordu Korgan Doğumlu.Lise mezunu.İnşaat ve emlak sektöründe firma sahibi.

GÜNAN MURAT HATİPOĞLU

Kumru

İSA GÜL

Mesudiye

13/10/1970 MESUDIYE DOĞUMLUYUM. ILK VE ORTA TAHSILIMI MESUDIYE DE TAMAMLADIM. GAZI ÜNIVERSITESI TEKNIK EĞITIM FAKÜLTESI MAKINE BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. MESLEK HAYATIMA 25/03/1998 TARIHINDE MESUDIYE'DE MÜDÜR YETKILI ÖĞRETMEN OLARAK BAŞLADIM..1999-2000 YILLARI ARASINDA ASKERLIĞIMI ERZURUM HINIS'DA ASTEĞMEN ÖĞRETMEN OLARAK TAMAMLADIM. 2000-2004 YILLARI ARASINDA MESUDIYE YIBO'DA ÖĞRETMENLIK, MÜDÜR YARDIMCILIĞI VE OKUL MÜDÜRLÜĞÜNÜN ARDINDAN, 2004 YEREL SEÇIMLERINDE AK PARTIDEN MESUDIYE BELEDIYE BAŞKAN ADAYI OLDUM, TAŞIMA OY NEDENI ILE KAYBETTIĞIMIZ SEÇIMIN ARDINDAN 2004-2008 YILLARI ARASINDA 4 YILI AŞKIN BIR SÜREDIR MESUDIYE ILÇE MILI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVINI YÜRÜTTÜM. ÜNIVERSITE VE ASKERLIK GÖREVIM HARICINDE MESUDIYE DE HIZMETLERDE BULUNDUM. EVLI VE 2 SI KIZ 1 I ERKEK OLMAK ÜZERE 3 ÇOCUK SAHIBIYIM. 26/11/2008

KEMAL BAHTİYAR

Perşembe

İSA TÜRKCAN

Ulubey

AHMET ÇAMYAR

Ünye

1972 Ünye de doğdu ilk okulu Ünye İlçesinde orta ve lise eğitimini Ordu İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Ordu barosuna kayıtlı Avukat olarak iş hayatına başladı. Siyasete öğrencilik yıllarında ilgi duymaya başlayıp, Refah Partisi İstanbul Fatih Gençlik Kollarında siyasete başladı. Başbakanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu 1994 seçimlerinde aktif çalışmalar yaptı. Fazilet Partisinde kurucu üyelik ve ilçe başkan yardımcılığı, 1999 yerel seçimlerinde Ünye Belediye Meclisi Üyeliği yaptı. Ak Parti Ünye kurucular kurulu üyeliği ve ilçe başkan yardımcılığı yaptı. 2 dönemdir Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir. KATUDER, İLİM YAYMA CEMİYETİ, ENSAR VAKFI ve ÜNYE’Yİ SEVENLER DERNEĞİ gibi bir çok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yaptı.

ENGİN TEKİNTAŞ

Altınordu