Belediye Başkanlarımız

AYHAN ERGÜN

Ayancık

AYHAN ERGÜN SİNOP İLİ AYANCIK İLÇESİ DİBEKLİ KÖYÜNDE 01.08.1969 YILINDA DOĞDU İLK ÖGREMİNİ M. AKİF ERSOY OKULUNDA BİTİRDİ ORTA VE LİSE ÖĞREMİNİNİ BİR BÖLÜMÜ AYANCIK’TA TAMAMLADI KTAN SONRA LİSE SON SINIFI İSTANBUL SEFA KÖY LİSESİNDE 1986 YILINDA TAMAMLADI DAHA SONRA KARADENİZ TEKNİK ÜNÜVERSİTE DÜROSUN MESLEK YÜKSEK OKULU MUHASEBE BÖLÜMÜN DEN ONUR ÖĞRENCİ VE OKUL BİRİNCİSİ OLARAK 1990 YILINDA MEZUN OLDU .BU TARİHTEN İTİBAREN İŞ HAYATINA ATILDIKTAN SORRA DİĞER TARAFTAN DA YÜKZEK ÖĞRENİMİNİ DEVAM ETTİRDİ MARMARA ÜNÜVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FOKÜLTESİ İKTİSAT DEVAM ETTİRDİ MARMARA ÜNİVERSİTESİİKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FOKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜNDEN İYİ DERECE İLE 1997 YILINDA TAMAMLADIKTAN SONRAÖZEL SEKTÖRDE ÇEŞİTLİ KADEMELERDE YÖNETİCİLİK YAPTI İ AHYAN ERGÜN AYGAD-AYANCIK KÜLTÜR VE KALKINDIRMA DERNEĞİ KURMA CALIŞMALARINDA BULUNDUGUNDAN SONRA KURUCU OLDUĞU DERNEĞE YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ EVLİ VE İKİ COCUK BABASI OLAN AYHAN ERGÜN SPOR GEZİ VE KİTAP OKUMAK HOBİSİ SIRASINDA YER OLMAKTADIR.. İŞ. AYANCIK BELEYİYE BAŞKANLIĞI

ŞEFİK ÇAKICI

Boyabat

AHMET KILIÇASLAN

Durağan

1962 DURAĞAN DOĞUMLUYUM.27 YILLIK DEVLET MEMURUYUM.2 YIL ALMANYADA GÖREV YAPTIM.3 YIL DIYANETSEN2DE TEMSILCI OLARAK GÖREV YAPTIM.2004 YILI YEREL SEÇIMLERDE AKPARTIDEN DURAĞAN BELEDIYE BAŞKANLIĞI IÇIN ADAY ADAYI OLDUM.ADAY GÖSTERILMEYINCE GÖREVIME GERI DÖNDÜM.EVLI VE 3 ÇOCUK BABASIYIM.

HASAN PEKER

Saraydüzü