Belediye Başkanlarımız

Doğanşar

NECMETTİN MERMER

Altınyayla

01.10.1964 yılında Altınyayla'da doğmuşum. 5 çocuk babasıyım. İlkokul ve ortaokulu o zaman belde olan ilçemde okudum. Lise tahsili için Sivas lisesinde başlayan ve TCDD bünyesinde Pratik Sanat Okulunu kazanmamla orada devam eden ve mezuniyet sonrasında Sivas Endüstri Meslek Lisesinin dışardan sınavlarına girerek tamamladım.1981-1987 yıllarında TCDD Adana 6. işletmede ve Sivas Tüdemsaş'ta çalıştım. 1987 yılında istifa ederek Şarkışla'da 21 senelik süreç içerisinde, ilk süpermarket, ilk soför okulu, ilk hipermarket, ilk öğrenci yurdu, ilk derhane gibi alanlarda faaliyetlerde bulundum. Defalarca yılın iş adamı ödülü aldım. Bu süre zarfında bir partide(Millet Partisi) 13 yıl kurucu Şarkışla ilçe başkanlığı ve Gemerek-Altınyayla koordinatörlüğü yaptım. 90'lı yıllarda 3 defa milletvekili adaylığım oldu. 2008 yılında ilçem Altınyayla'ya gelerek benzinlik açtım. 2009 yerel seçimlerinde AK Partiden belediye başkanlığı adaylığım oldu. % 40 oy almamıza rağmen Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu kazasıyla seçimi kaybettik. 2014 yılında tekrar aday olarak %62 oyla seçildik. O tarihten beri vadettiğimiz projelerin fazlasını yaparak, ilçeme hizmet etmeye ve partimi temsil etmeye çalışıyorum.

FAZLI YÜKSEL

Suşehri

1965 DE SUŞEHRİ İLÇESİ KUZDERE KÖYÜNDE DOĞDUM. İLK OKULU KÖY İLK OKULUNDA ORTA ÖĞRENİMİ 1982 DE SİVAS İMAM HATİP LİSESİNDE TAMAMLADIM. İLK MEMURİYETİME 1982 DE DİYANET TEŞKİLATINDA BAŞLADIM. 1983 DE ÜNİVERSİTEYE KAYIT OLDUM. 1987 DE YÜKSEK ÖĞRENİMİMİ TAMAMLADIM. 1988 DE KISA DÖNEM ASKERE GİTTİM. 1989 DA SİVAS ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜNDE MUHAREBE MEMURU OLARAK ÇALIŞMAYA BAŞLADIM. 1991 DE SUŞEHRİ İLÇE ÖZEL İDARE MDR. OLARAK ATANDIM.2003 YILI SONUNA KADAR BU GÖREVİMİ SÜRDÜRDÜM.

AHMET TURGAY OĞUZ

Şarkışla

1969 yılında Şarkışla Kayalıyokuş Mahallesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Şarkışla’da tamamladı. 1986 yılında Şarkışla Lisesi fen bölümünden mezun oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Bölümünde iki sene eğitim gördükten sonra 1990 yılında girdiği Atatürk Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümünden 1995 yılında mezun oldu. 2007 yılına kadar Şarkışla’da faaliyet gösteren ailesine ait işletmenin yönetiminde görev aldı. 1996-1997 yıllarında askerliğini yedek subay olarak Diyarbakır’ın Lice ilçesinde tamamlayan Oğuz, 2007 yılında Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak memuriyet hayatına başladı. Başbakan Yardımcısı Danışmanı ve Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptı. Kadrosu Başbakanlık Özel Kaleminde olup, görevlendirmeyle AB Bakanlığı Türk Ulusal Ajansında Proje Uzmanı olarak çalışmakta iken istifa ederek 2014 Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanı seçilmiştir, evli ve üç çocuk babasıdır

İSRAFİL GÖÇGÜN

Ulaş

1966 yılında Sivas-Ulaş’ ta doğdu. İlk,Orta ve Lise tahsilini Ulaş’ ta tamamladı.1983 yılında Ulaş Lisesinden mezun olup aynı yıl Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümüne girdi.1987 yılında Sapanca İlçesine Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atandı.1991yılında Sivas Gazi Lisesine atandı.1992 yılında Ulaş Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.1992-2008 yılları arasında Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinin yanında Lise Müdürlüğü,Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı ve Öğretmenevi Müdürlüğü görevlerini ifa etti.2009 yılında Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı ve 2012 yılı nisan ayına kadar bu görevi yürüttü.2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Parti’den Ulaş Belediye Başkanlığına seçildi Halen Ulaş İlçe Belediye Başkanlığı görevini sürdüren İsrafil GÖÇGÜN evli ve dört çocuk babasıdır.

MİTAT İLHAN

Hafik

01.03.1966 tarihinde Hafik’te doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Hafik’te tamamladı. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler ve Davranış Bilimleri Bölümünü bitirdi. 09.12.1988 tarihinde Hafik Müftülüğünde memuriyete başladı. 06.05.1998 tarihinden itibaren de Hafik Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının çeşitli kademelerinde geçici olarak görev yaptı. 30 Mart 2014’ te yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Partiden Belediye Başkanı olarak seçildi. Halen Belediye Başkanı olarak görevine devam etmekte. Evli ve üç çocuk babası.

HASAN ŞEN

Akıncılar

PEHLÜL İŞLEYEN

İmranlı

1953 yılında İmranlı’da doğdu.İlk ve Orta öğrenimini İmranlı’da yaptı.Daha sonra kendilerine ait bulunan Akaryakıt ve Dinlenme Tesisin işletmeye başladı.1973-1975 yıllarında Askerlik görevini yerine getirdi.Bu esnada Kıbrıs Barış Harekatına katıldı.Kıbrıs Gazisi unvanını aldı.Askerlik dönüşü yine kendi işletmelerini işletmeye devam etti.Emekli oldu.Evli ve 5 çocuk babası. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanı olarak aday MHP’den aday oldu ve seçimi kazanarak Belediye Başkanı oldu.Daha sonra ise Adalet ve kalkınma Partisine geçti.Halen Belediye Başkanlığı görevini yürütmektedir.

YILMAZ NAVRUZ

Yıldızeli

1954 yılında Yıldızeli’nde doğdu. İlkokul eğitimini Yıldızeli'nde aldıktan sonra, ortaokul öğrenimini yine Yıldızeli ilçesinde tamamladı. Lise öğrenimini Sivas Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Florya Polis Okulundan Komiser Yardımcısı olarak mezun oldu. 1977 yılında Emniyet Teşkilatında görev hayatına başladı. Bursa, Siirt, Çorum, Kocaeli ve İzmir illerinde teşkilatın çeşitli birimlerinde çalıştı. 2008 yılında Diyarbakır'da Baş Komiser görevinde iken emekli oldu. 30 Mart 2014 Mahalli Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanlığını kazanan Yılmaz NAVRUZ evli ve dört çocuk babasıdır.