Belediye Başkanlarımız

Elmadağ

ABDULKADİR DEMİRCİ

Evren

ÖZGEÇMİŞ ADI ABDULKADİR SOYADI DEMİRCİ DOĞ.Y. EVREN DOĞ.T. 17.08.1967 İLİ ANKARA M.HAL EVLİ ÇOCUK 3 ASKER. YAPTIM * 1967 EVREN İLÇESİ NDE DOĞDUM EVLİ 3 ÇOCUK BABASIYIM TİCARET YAPMAKTAYIM * 1985 YILINDA EVREN İLÇESİNDE İŞ YERİ AÇTIM 2000 YILINA KADAR TİCARET YAPTIM * EVREN İLÇESİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE1994-2003 YILINDA DERNEK BAŞKANLIĞI YAPTIM * ANKARA SİTELERDE TİCARETE VE EVREN İLÇESİN DE DE DEVAM ETMEKTEYİM * SİYASİ HAYATIM 1994 BAŞLADI BELEDİYE MECLİSİ ÜYESİ SEÇİLEREK 2 DÖNEM GÖREV YAPTIM İLÇEME HİZMET ETTİM. * 2001 YILINDA AK PARTİ KURUCU İLÇE BŞK.LIĞINI ÜSLENDİM 2 DÖNEM KONGRE İLE SEÇİLEREK İLÇE BAŞKANLIĞI 2008 YILINA KADAR İLÇEMDE BAŞARILARA İMZA ATTIM 3 OLAĞAN KONGREDE ADAY OLMADIM BAŞKAN'A DESTEK OLDUM * 2009 MAHALLİ SEÇİMLERDE AK PARTİ EVREN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI OLDUM ADRES: 1 ESENTEPE MAHALLESİ SELİM SOK:NO 42 EVREN - ANKARA TEL.:05333924897- 5335109529-5307730195-3128935706

FATİH DURUAY

Gölbaşı

HAVA YILDIRIM

Güdül

ÖZDEMİR TURGUT

Haymana

HAYMANA BELEDİYE BAŞKANI

FİLİZ ULUSOY

Kalecik

LOKMAN ERTÜRK

Kahramankazan

MUSTAFA AK

Keçiören

MUHİTTİN GÜNEY

Kızılcahamam

ÖZ GEÇMİŞ MUHİTTİN GÜNEY 10,03,1963 KIZILCAHAMAM GÜNEY SARAY KÖYÜNDE DOĞDU EĞİTİM DURUMU 1968-1973 KIZILCAHAMAM GÜNEYSARAY İLKOKULU 1973-1976 ANKARA MERKEZ İMAM HATİP LİSESİ (ORTA KISIM) 1976-1981 ANKARA MERKEZ İMAM HATİP LİSESİ 1985-1988 KRAL SUUD ÜNİVERSİTESİ ARAP DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ 1988-1993 KRAL SUUD ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMÜ 1998-2001 ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYALBİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH BÖLÜMÜ YÜKSEK LİSANS(MARTER) 2000-2001 BİLİM UZMANI ÜNVANINI ALDI 2006-2008 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ SON SINIF ÖĞRENCİSİ ÇALIŞMA HAYATI 1983-1985 YILLARI ARASINDA K.HAMAM MÜFTÜLÜĞÜNDE GÖREV YAPTI 1993-1994 MURADİYE ÖĞRETİM KURUMLARI BÜNYESİNDE MURADİYE ERKEK FEN LİSESİ TARİH ÖĞRETMENLİĞİ 1994-2002 MURADİYE ERKEK FEN LİSESİ MÜDÜR YARDIMCILIĞI 2002-2003 MURADİYE MURAŞ ÖĞRETİM KURUMLARI ÖZEL YAVUZ SULTAN EĞİTİM KURUMLARI KOORDİNATÖR MÜDÜRLÜĞÜNE GETİRİLDİ HALEN AYNI KURUMDA GÖREVİNE DEVAM ETMEKTEDİR. 1997-1998 YILLARI ARASINDA ASKERLİK GÖREVİNİ 237.KISA DÖNEM OLARAK ERZURUM MUHABERE MERKEZ KOMUTANLIĞINDA YAPTI. 1989 YILINDA AYŞE GÜNEY(ÇURUM)İLE EVLENDİ. TEMMUZ 1990 DOĞUMLU KIZI MÜBERRA OCAK 1993 DOĞUMLU TARIK EYLÜL 2006 DOĞUMLU TAYYİB ADLARINDA 3ÇOCUĞU VARDIR. EŞİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNU ANKARA BAROSUNA KAYITLI SERBEST AVUKATLIK YAPMAKTADIR. AKPARTİ ÇANKAYA İLÇE BAŞKANLIĞINDA İLÇE SOSYAL İŞLER BAŞKANLIĞI,İLÇE SEKRETERLİĞİ VE ARGE BAŞKANLIĞI GÖREVLERİNDE BULUNMUŞTUR EĞİTİM SEMİNERLERİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI SOSYAL FALİYETLERİ VE BAŞARILARI AKPARTİ ÇANKAYA İLÇE BAŞKANLIĞI DELEGE KIZILCAHAMAM GÜNEYSARAY KÖYÜ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VE GELİŞTİRME DERNEĞİ YÖNETİM KURUL ÜYESİ BAŞKAN YARDIMCISI. ANKARA GAZİ ÜNİVERSİTESİ HİTABET VE DİKSİYON KURSU ANKARA BİLTEV VAKFI YÜRÜTME KURULU ÜYESİ ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TEKVANDO DÜNYA BİRİNCİLİĞİ TEŞEKKÜR BELGESİ ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2007 ÖSS DE 7401 OKUL ARASINDAN İLK YÜZE GİRMESİ TEŞEKKÜR BELGESİ ÖZEL OKULLAR BİRLİĞİ SEMİNERİ 12,02,2005 ETKİLİ ÖĞRETİM YAKLAŞIMLARI VE OKUL ÖNCESİNDE CİNSEL GELİŞİM ÖZEL OKULLAR BİRLİĞİ SEMPOZYUMU 28-29 OCAK 2005 ANTALYA ÖZEL OKULLAR VE EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR SEMPOZYUMU ÖZEL MURAŞ ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14-16/01/2002 SEMİNER TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ VE MÜKEMMELLİK MODELİ TÜRKİYE ÖZEL OKULLAR BİRLİĞİ SEMPOZYUMU 20-21 OCAK 2006 ANTALYA AB VİZYONU, TÜRKİYEDE EĞİTİM VE ÖZEL OKULLAR TÜRKİYE ÖZEL OKULLAR BİRLİĞİ SEMPOZYUMU 1-3/02/2007 OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ VE ÖĞRETMEN EĞİTİMİ ÖZEL OKULLAR DERNEĞİ 25-27 OCAK 2004 ANTALYA SEMPOZYUMU ÖZEL OKULLAR VE EĞİTİM YÖNETİMİ LÜKSEMBURG DÜNYA BADMİNTON YARIŞMASI DÜNYA BEŞİNCİLİĞİ BAŞARI BELGESİ BİLDİĞİ YABANCI DİLLER ARAPÇA -İYİ DERECEDE İNGİLİZCE -ORTA DERECEDE

MESUT AKGÜL

Mamak

Mesut AKGÜL, 1967 yılında Mamakta doğdu. Eğitimini Piyalepaşa İlkokulu, Tuzluçayır Ortaokulu, Abidinpaşa Endüstri Meslek Lisesi, Yüksek Öğrenimini ise 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde 1988 yılında tamamladı. Evli ve iki çocuk babası olan AKGÜL, iş hayatına Mamakta faaliyet gösteren aile şirketinde yönetim kurulu başkanı olarak gıda sektöründe başladı. Şu an aktif olarak inşaat sektöründe faaliyetine devam etmektedir. Ayrıca 2003-05 yıllarında Et ve Balık Kurumunda yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yaptı. Gençlik yıllarından itibaren toplumsal olaylara olan duyarlılığı bir çok sivil toplum kuruluşu, dernek ve vakıflarda görev almasını sağladı. Kurucusu olduğu Gönül Vakfının 7 yıl genel başkanlığını yürüterek sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerinde bulundu. Aktif siyasi hayatı 2001yılında AK Parti Mamak İlçe Başkanlığında kurucu yönetim kurulu üyeliği ve ilçe seçim işleri başkanlığı, siyasi ve hukuk işleri başkanlığı görevlerinde bulundu. 3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinde AK Parti Ankara I. Bölge 11. sıra Milletvekili adayı olarak seçimlere girdi. 28 Mart 2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2006 yılında yapılan 2. Olağan Kongrede AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı görevine seçildi. Mamak halkının genel teveccühü üzere bugüne kadar edinmiş olduğu deneyim ve birikimlerini Mamak Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmak üzere 16 Kasım 2008de yapılan AK Parti 3. Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldı. 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde Mamak Belediye Başkanı seçildi..

İSMAİL ÖNTAŞ

Nallıhan

1963 YIILNDA NALLIHAN'!DA DOĞDUM.İLK VE ORTA TAHSİLİMİ NALLIHAN'DA TAMAMLADIM.LİSE TAHSİLİMİ İSTANBUL'DA ÜNÜVERSİTE TAHSİLİMİ GAZXİ ÜNÜVERSİTESİ İNŞ.MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDE TAMAMLADIKTAN SONRA O.D.T.ÜNÜVERSİ TESİNDE MASTIRIMI TAMAMLADIM.SERBEST OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM.2004 YIILNDA AK PARTİDEN NALLIHAN İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ SEÇİLDİM VE HALEN BU GÖREVİMİ SÜRDÜRÜYORUM. SAYGILARIMLAM.

MURAT ERCAN

Sincan

FERDA POLAT

Şereflikoçhisar

1960 yılında Şereflikoçhisar’ın Çalören beldesinde doğdum ilk ve orta öğretimimi beldem de tamamladım 1979 yılında Aksaray Ticaret Meslek lisesini bitirdim. 2008 yılında Aksaray Üniversitesi Berat Cömertoğlu meslek yüksükokulu Pazarlama bölümünü bitirdim 2009 yılında Bağkur emeklisi oldum hala nakliyecilik işi ile iştikal etmekteyim evli ve 3 Çocuk babasıyım SİYASİ ÖZGEÇMİŞİ 14 Ağustos 2001 Akpartinin kuruluşu ile birlikte Şereflikoçhisar ilçesi teşkilat kuruluşu aşamasınında görev aldım çeşitli birimlerde ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulundum kurucu Üyeyim 5 Şubat 2006 yılında 2. Olagan kongrede arkadaşlarımın büyük bir teveccühü ile ilçe başkanlığına seçildem ve halen devam etmekteyim.

SELÇUK ÇETİN

Pursaklar