Belediye Başkanlarımız

ABDÜLVAHAP KUSEN

Hasankeyf

1962 YILINDA HASANKEYF'TE DOĞDUM.ILK VE ORATOKULU HASANKEYF'TE OKUDUM. LISEYI MIDYAT LISESINDE BITIRDIM. EVLI BEŞ ÇOCUK BABASIYIM. NAKLIYE VE TICARET IŞLERIYLE UĞRAŞMAKTAYIM. 1994 YILINDA POLITIKAYA ATILDIM. 1994 YIINDA YAPILAN YEREL SEÇIMLERDE DOĞRUYOL PARTISINDEN BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞINE SEÇILDIM. 1999 YILINDA YAPILAN YEREL SEÇIMLERINDE DOĞRUYOL PARTISINDEN BELEDIYE BAŞKANI VE 2004 YILINDA YAPILAN YEREL SEÇIMLERDE TEKRAR DOĞRUYOL PARTISINDEN BELEDIYE BAŞKANI OLARAK SEÇILDIM. 16.11.2008 TARIHINDE AK PARTI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN ABDULKADIR AKSU VE YEREL YÖNETIMLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN HÜSEYIN TANRIVEDI'NIN KATILIMIYLA BATMAN'DA DAHA SONRA 25.11.2008 TARIHINDE MECLISTE GRUP TOPLANTISINDA YAPILAN VE BAŞBAKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYIP ERDOĞAN'IN ROZET TAKMA TÖRENI ILE ADALET VE KALKINMA PARTISINE KATILDIM. AK PARTI'DE POLITIKA HAYATIMA DEVAM ETMEKTEYIM.

MEHMET VEYSİ IŞIK

Kozluk

01/04/1971 tarihinde Batman ili Kozluk İlçesi Kumlupınar Köyü’nde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Kozluk İlçesi’nde bitirdim. 1997 yılında Kozluk İlçesi’nde ticari hayata başladım. AK Parti’nin kuruluşundan 2008 yılına kadar AK Parti’nin üyeliğini ve İlçe Seçim Kurulu Temsilciliğini yaptım. 2008 yılından 2010 yılı sonuna kadar AK Parti’nin İlçe Yönetim Kurulu “Siyasi Hukuk Başkanlığı” görevini yürüttüm. 2011 yılının başından itibaren AK Parti Kozluk İlçe Başkanlığına atandım. 03/12/2011 tarihinde yapılan AK Parti Kozluk İlçe 4. Olağan Kongresinde AK Parti Kozluk İlçe Başkanlığına tekrar seçildim ve halan bu göreve devam ediyorum. Evli ve 4 çocuk babasıyım.

CUMA UÇAR

Sason