Belediye Başkanlarımız

İl Belediye Başkanı

MEHMET KOCATEPE

1996-2003 ARASI T.B.M.M MİLLETVEKİLLİĞİ DANIŞMANLIĞI VE AK PARTİ GRUP DANIŞMANLIĞI 2003-2007 YILLARI ARASINDADA G.S.G.M PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI VE BAŞBAKAN YARD.SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN'İN DANIŞMANLIĞINI YAPTIM.

COŞKUN HEKİMOĞLU

Arhavi

ASLAN ATAN

Borçka

1966 YLINDA ARTVIN ILI BORÇKA ILÇESI ATANOĞLU KÖYÜNDE DOĞDUM .1987YILINDA FIRAT ÜNV.TARIH BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDUM 2YIL ANKARADA ÖĞRETMENLIK YAPTIKTAN SONRA ARTVININ BORÇKA ILÇESINE TAINIM ÇIKTI.1994 YILINA KADAR 4YIL BORÇKA LISESINDE MÜD.YAR.YAPTIM .1994 YILINDAN SONRA BORÇKA TICARET LISESINDE MÜDÜR OLARAK TAIN OLDUM HALEN BU GÖREVIMI DEVAM ETMEKTEYIM .EVLI VE 3 ÇOCUK BABASIYIM.EŞIM ÖĞRETMEN OLUP BORÇKADA 20YILDIR GÖREV YAPMAKTADIR.

NEDİM CİHAN

Hopa

1946 HOPA ÇAVUŞLU KÖYÜNDE DOĞDUM. İLK OKULU KÖYÜMDE, ORTA OKULU HOPA'DA, LİSEYİ ARTVİN'DE OKUDUM. ÜNİVERSİTEYİ İSTANBUL'DA DEVLET MÜHENDİSLİK MİMARLIK AKADEMİSİ IŞIK MÜHENDİSLİK YÜKSEK OKULUNDAN İNŞAAT MÜHENDİSİ OLARAK 1972 YILINDA MEZUN OLDUM. 1972 YILINDA ERK İNŞAAT ENERJİ NAKİL HATTI ŞANTİYE ŞEFİ OLARAK ÇALIŞTIM. 1975 YILINDA KURUCU ORTAK OLARAK LİDER İNŞAAT LTD. ŞTİ. KURDUM, ŞİRKETİMİN ADI ALTINDA DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRÜLÜĞÜNDEN KIRŞEHİR KÜLTEPE SULAMASI, TOPCAM MADRAN BARAJI AYDIN, UZUNLU BARAJI YOZGAT, İÇME SUYU BARAJI SAMSUN ERZİNCAN SULAMASI, ULU SU SULAMASI MUŞ, 1990 YILINDA ŞİRKETTEN AYRILDIM. DAHA SONRA NEDİM CİHAN OLARAK ACAR KENT VİLLALARI İSTANBUL HUZUR KENT KONUTLARI, İST. GÜZEL DENİZ KONUTLARI İST. İŞLERİNİ TAAHÜT OLARAK YAPTIM. SAYGILARIMLA.

HASAN ÇAVUŞ

Murgul