Belediye Başkanlarımız

İl Belediye Başkanı

DURSUN AY

1962 yılında Cumayeri Yenitepe köyünde doğdum.İlkokulu aynı köyde okudum.Düzce Lisesinin orta kısmını Düzce'de bitirdim.İzmit Teknik Lisesinin makine bölümünü okuduktan sonra Düzce M.Y.O Elektrik bölümünü bitirdim.Askerlik görevimi yaptıkdan sonra Saran Plastik A.Ş.de elektrik ve üretim sorumlusu olarak çalıştım.3 yıl İntaş A.Ş'nin Genel Müdürlüğünü yaptım.Hala hazırda Topçuoğlu Grup Mobilya Müdürlüğünü yapmaktayım.Aynı zamanda emekliyim.Bugüne kadar;İlim Yayma Cemiyeti,Semerkant vakfı gibi sivil toplum kuruluşlarında görevler aldım.2004-2009 yıllarında AK Parti Düzce Belediyesi Meclis üyeliği görevinde bulundum.Halen 2.Dönem Belediye Meclis üyesiyim.Üniversite,cami,dernek yönetimi ve AK Parti İl Yönetim kurulu üyesiyim.Yurt dışı seyehatleri;Fransa,Almanya,Belçika,Hollanda,Çin,Hong Kong,İran,Irak gezilerim ve 3 kez de Suudi Arabistan'ın kutsal mekanlarına ziyaretlerim olmuştur.Evliyim dört çocuk babasıyım.Üç kızım bir oğlum var.Kızlarımın ikisi evli bir erkek torunum var.

CÜNEYT YEMENİCİ

Akçakoca

4 kasım 1980 tarihinde Akçakoca’da doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi Akçakoca’da tamamladıktan sonra Kabataş Erkek Lisesini kazandım. Yüksek öğrenimimi Marmara Üniversitesi Eczacılık fakültesinde tamamladım. Vatani görevimi 2003-2004 yıllarında Aydın’da yedek subay olarak tamamladım. 2005 yılında Nimet Eczanesini açarak Akçakoca halkına hizmet vermeye başladım. 2009 – 2011 yılları arasında Eczacılar odası ilçe temsilciliği görevinde bulundum. 2009 yılından itibaren T.O.B. B Düzce genç girişimciler kurulu kurucu üyeliğine seçildim ve halen T.O.B. B Düzce genç girişimciler kurulu başkan yardımcısı olarak görev yapmaktayım. 2013 yılındaki Ticaret odası seçimlerinde Akçakoca Ticaret ve sanayi odası meclis üyeliği ve yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Sayman üye olarak görevime devam etmekteyim. Aktif siyasete 2005 yılında Akparti Akçakoca ilçe teşkilatı yönetim kurulunda görev alarak başladım. İki dönem başkan yardımcılığı, bir yıla yakın vekaleten ilçe başkanlığı görevini sürdürdüm. Bu dönemde de Akparti belediye başkan aday adaylığımı ilan ettim. Evliyim ve bir kız çocuğum var.

RECEP TUNA

Cumayeri

1971 karasu doğumluyum ilköğretimi cumayeri esentepe köyünde okudum 1991 yılında Düzce İmam Hatip Lisesinde mezun olup 1991-1992 yılında esentepe köyünde Vekil öğretmenlik yatım 1992 ağustos ayında vatani görevimi yapmak için askeri birliğe teslim oldum askerlik görevini bitirdikten sonra 1996-2006 yılları arasında İmam Hatip olarak görev yaptım.2006 2011 yılları arasında esnaflık yaptım 2008 2009 yılları arasında ak parti cumayeri teşkilatı yönetim kurulu üyeliği yaptım halen kocaali fiskobirlik te tarım danışmanlığı yapmaktayım.

MUHSİN YAVUZ

Çilimli

07.10.1971 DÜZCE ÇILIMLI ILÇESI DOĞUMLUYUM. ILK VE ORTA ÖĞRENIMIMI ÇILIMLI IK ÖĞRETIM VE LISESINDE YAPTIM. 1994 YILINDA DÜZCE MERKEZDE YAVUZ OFSET ADI ALTINDA TICARETE ATILDIM. 2006 YILINDA PARANTEZ GAZATESINI ÇIKARDIM DÜZCE VE YÖRESINE SUNDUM. HALEN TICARET VE GAZATECILIK HAYATINA DEVAM ETMEKTEYIM. 1995 YILINDA SIYASI HAYATIMA REFAH PARTISI ÇILIMLI ILÇE TEŞKILATINDA BAŞLADIM. DAHA SONRA 1999 YEREL SEÇIMLERINE KADAR FAZILET PARTISINE DEVAM ETTIM. FAZILET PARTISININ KAPANMASINDAN SONRA SIYASETE ARA VERDIM. 2003 YILINDA SIYASETE AK PARTI ÇILIMLI ILÇE TEŞKILATI SEÇIMLERI ILE GERI DÖNDÜM VE GÖREV ALDIM. 2004 YEREL SEÇIMLERINDE BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞINE AK PARTI DEN 1. SIRADAN ADAY OLDUM. VE SEÇILDIM. 2006 AK PARTI DÜZCE IL TEŞKILATI SEÇIMLERINDE IL YÖNETIM KURULU ÜYELIĞINE SEÇILDIM VE BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPTIM. 2007 YILI GENEL SEÇIMLERINDE DÜZCE ILI AK PARTI SKM BAŞKANLIĞI YAPTIM. 2008 YILINDA DÜZCE - BOLU ILININ DÜZENLEDIĞI SIYASET AKADEMISINE YÖNETICILIK YAPTIM VE ÖĞRENCI OLARAK KATILDIM. DAHA SONRASINDA SIYASET AKADEMISI SERTIFIKAMI ALDIM. 01.12.2008 YILINDA ÇILIMLI BELEDIYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI IÇIN AK PARTI IL YÖNETIM KURULU GÖREVIMDEN ISTIFA ETTIM. TEŞKILATIMIZIN IÇINDEN GELEN BIRI OLARAK BELEDIYE MECLIS ÜYELIĞINDEKI TECRÜBEM ILE PARTIMIZI EN IYI ŞEKILDE TEMSIL EDIP VE HIZMET EDECEĞIME INANDIM VE SÖZ VERDIM. BILGILERINIZE SUNAR SAYGILARIMLA MUHSN YAVUZ

BEKİR AKBULUT

Gölyaka

1965 yılında Düzce'de doğdum. 1982 yılında Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi ve 2012'de Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldum.Sosyal Sigortalar Kurumu Bolu ve Düzce Sigorta il Müdürlüğü'nde çalıştım.Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nde müdür olarak memuriyetime devam etmekteyim.Evli ve bir çocuk babasıyım.

AHMET AZAP

Gümüşova

1969 DÜZCE DOĞUMLUYM. 1981 DE YILDIZTEPE KY. İLKOKULU'NDAN 1988 DE DÜZCE İMAM HATİP LİSESİ'NDEN 1992 DE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ'NDEN MEZUN OLDUM. ORTA DÜZEYDE İNGİLİZCE BİLİYORUM. DÜZCE İLİ DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANIYIM. AİLE FİRMAMIZDA YÖNETİCİLİK YAPMAKTAYIM. EVLİYİM. BİR OĞLUM BİR KIZIM VAR.

EROL BAYRAKTAR

Kaynaşlı