“Aday mısın değil misin?”

Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Eyüpsultan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Eyüpsultan 6. Olağan Kongresinde konuştu.

Grup Başkanvekili Mehmet Muş, seçilecek yeni yönetime başarılar, eski yönetime de verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini sunarak, AK Parti'nin kurulduğundan bugüne kadar önemli değişimler yaşadığını söyledi.

Muş, çok ciddi engellemelerle karşılaştıklarını anlatarak, "Bu engellerin hepsini milletimizin desteğiyle aşarak bugünlere geldik. Şimdi önümüzde 2 seçim var. Biz bu seçimlerle kimlerle karşı karşıyayız, kimlerle yaşıyoruz iyi görmemiz lazım. Bundan bir süre önce Cumhurbaşkanımız sınır birliklerine ziyarette bulundu. CHP genel yönetimi ağızlarına ne gelirse söyledi. En son CHP Genel Başkanı 'Sen er meydanını tespit et, gelmeyen şerefsizdir'... Böyle bir çıkış yapıyor ama böyle siyasette yiğitlik yapmakla olmuyor. Meydan 2019'da sandık. Aday mısın değil misin? Onu söyle. Meydan aramaya gerek yok, meydan sandık. Eğer yiğitsen, sözünün arkasındaysan çıkar aday olursun. Siyasetin er meydanı sandıktır." diye konuştu.

TBMM AK PARTİ GRUP BAŞKANLIĞI : TBMM 06543 Bakanlıklar - ANKARA . Tel: 0312 420 50 00