“AK Parti döneminde kimse fikrinden, siyasi düşüncesinden dolayı hiçbir kısıtlamaya maruz kalmadı”

Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Başakşehir 4. Olağan İlçe Kongresi’nde konuştu.

Muş, Türkiye'nin büyümesi noktasında birçok alanda yatırımlar yapıldığını, özgürlükler, demokratikleşme, hukuk devleti konusunda da çok büyük dönüşümlerin yaşandığını ifade etti.

Muş, AK Parti döneminde kimsenin fikrinden, siyasi düşüncesinden dolayı hiçbir kısıtlamaya maruz kalmadığını dile getirerek, "İnsanlar fikrini, kanaatini, siyasi düşüncesini rahat bir şekilde ifade edebileceği bir ortama AK Parti'nin yapmış olduğu uygulamalar sayesinde kavuştu. Bugün Türkiye çevresinde yaşanan sıkıntılar, çevresinde olan ateş çemberine rağmen hem büyümesini hem birlik beraberliğini koruyabiliyorsa Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bu süreçte önemli bir emeği vardır." diye konuştu.

Kongreye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede görevi Sebahattin Kayaş'a devreden Ayhan Özgürel ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye takdim etti.

TBMM AK PARTİ GRUP BAŞKANLIĞI : TBMM 06543 Bakanlıklar - ANKARA . Tel: 0312 420 50 00