“Esenler her seçimde İstanbul genelinde AK Parti’ye en yüksek desteği sağlayan ilçelerin başında”

Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, Hakkı Başar Spor Salonu'nda yapılan Esenler 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu.

Muş, Esenler'in her seçimde İstanbul genelinde AK Parti'ye en yüksek desteği sağlayan ilçelerin başında geldiğini dile getirdi.

Bu anlamda Esenler'e karşı büyük bir borçları ve sorumlulukları olduğunu belirten Muş, şöyle konuştu:

"Yaklaşan seçimlerde de Esenler, bir siyasi partinin İstanbul'da alabileceği en yüksek desteği Adalet ve Kalkınma Partisi'ne sağlayacağından en küçük bir şüphemiz olmamaktadır. Bu anlamda hem ilçe teşkilatımız hem belediyemiz hem de milletvekillerimiz gereken saha çalışmalarını olabildiğinden çok daha fazla yapacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle şimdiye kadar görev yapmış olan ilçe teşkilatımızdan ilçe başkanımıza emeklerinden ve gayretlerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek olan yönetime ve ilçe başkanımıza üstün başarılar diliyorum."

TBMM AK PARTİ GRUP BAŞKANLIĞI : TBMM 06543 Bakanlıklar - ANKARA . Tel: 0312 420 50 00