“Hiç kimsenin toprağında gözümüz yok”

Grup Başkanvekili Bülent Turan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de şehit olan askerler için düzenlenen mevlide katıldı.

Grup Başkanvekili Bülent Turan, Tasavvuf Düşünce ve Musiki Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Afrin'deki harekatın Türkiye'de yaşayan 80 milyonun tek vücut olduğu ve beraber sahip çıktığı en onurlu ve en özel operasyonlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

"Hiç kimsenin toprağında gözümüz yok." diyen Turan, şöyle konuştu:
"Ancak ülkemizin güvenliği, sınırımızın güvenliği için askerimiz, Mehmetçiğimiz bir başka ülkenin sınırında terörle mücadele yapıyor. Biz de Çanakkale'de Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Roman kardeşlerimizin öncülüğünde oluşturulan tasavvuf derneğinde genç mevlevilerle beraber bir araya geldik. Onların dualarına, onların Afrin için yapmış olduğu yürekten dualara amin demek için buradayız. Onlarla olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hepsinin kalbi Afrin'deki Mehmetçiğimizle beraber atıyor. Her Allah deyişlerinde bir anlamda oradaki Mehmetçiğimizin arkasında biz de varız dediklerini duymuş olduk."
TBMM AK PARTİ GRUP BAŞKANLIĞI : TBMM 06543 Bakanlıklar - ANKARA . Tel: 0312 420 50 00