“Hiçbir zaman mazeret kabul etmedik”

Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Afyonkarahisar 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

İnceöz, AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren önemli işlere imza attığını söyledi.

Türkiye'nin yeniden inşası için birçok alanda yenilikler yapıldığını belirten İnceöz, "Bu değişim ve dönüşüm sırasında partimizin başına gelmedik iş kalmadı ama hiçbir zaman mazeret kabul etmedik. Ne yaparlarsa yapsınlar milletimizle beraber yol yürümekten, kutlu yolculuktan asla vazgeçmeyeceğimizi, tüm vesayet odaklarına karşı dimdik durmak suretiyle bir kez daha gösterdik." ifadelerini kullandı.

İnceöz, Gezi eylemleri ve 17/25 Aralık olayları başta olmak üzere partiye yönelik bütün art niyetli girişimlerin üstesinden geldiklerini vurgulayarak, "Bununla da bitmedi 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün, kendisine emanet edilmiş, ülkesini koruması için kullanılması amacıyla bırakılmış F16'larla, tanklarla milletimizin üzerine yürüdüğü bir karanlık geceyi hep beraber yaşadık. O karanlık gecede bir ses vardı. 80 milyonun, ümmetin, mazlumların yanında olan dünya lideri, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Halkın iradesinden başka bir güç tanımıyorum' sesi, o gecenin sabaha nasıl kavuşacağının belirtisiydi." diye konuştu.

15 Temmuz gecesi kahramanlık destanı yazan Türk milletine şükranlarını sunan İnceöz, bugün Suriye'de, terör örgütleri kullanılmak suretiyle Türkiye üzerinde hesaplar yapılmaya devam edildiğini aktardı.

İnceöz, Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu hatırlatarak, "Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi terör örgütleri kol kola girerse girsin, hangi terör örgütleri taşeron olarak kullanılırsa kullanılsın, bilinsin ki Türkiye'yi bölmeye, parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir." şeklinde konuştu.

TBMM AK PARTİ GRUP BAŞKANLIĞI : TBMM 06543 Bakanlıklar - ANKARA . Tel: 0312 420 50 00