“Lapseki ilçemize son yıllarda ciddi yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor”

Grup Başkanvekili Bülent Turan, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Turan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş ve AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ile bir araya geldi.

Turan, Lapseki'nin son yıllarda gelişme seviyesinde ciddi artış gösteren ilçeler arasında yer aldığını söyledi.

Konumu ve yatırımlar çerçevesinde Lapseki'nin Çanakkale merkezine rakip durumda olduğunu ifade eden Turan, şunları söyledi:

"Çanakkalemizde startını verdiğimiz ilçe kongrelerimiz devam etmektedir. Geçtiğimiz aylarda Lapseki İlçemizin de kongresini gerçekleştirdik ve yeni yönetim belirlendi. Bu anlamda onlarla bir araya gelerek yeni süreç üzerine istişarelerde bulunmak istedik. 2019 bizim için önemli. Teşkilatlarımız gece gündüz demeden çalışmalı. İnanıyoruz ki teşkilatlarımız üzerine düşenin fazlasını yapacaktır. Lapseki ilçemize son yıllarda ciddi yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. İlçemizin alt yapı, üst yapı ve sahil düzenlemesi yapılıyor. Bu çerçevede baktığımız zaman Lapseki adeta Çanakkale merkeze rakip konumundadır."

TBMM AK PARTİ GRUP BAŞKANLIĞI : TBMM 06543 Bakanlıklar - ANKARA . Tel: 0312 420 50 00