“Türkiye’ye bulaşan, Recep Tayyip Erdoğan’la gereksiz polemik yapan kim varsa bedel ödüyor”

Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bayramiç İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Turan, Almanya'da yapılan seçimleri değerlendirdi.

"Hainlerle, DHKP-C ve FETÖ'yle yol yürüyenlerle iş yapanlara halk 'evet' demez." ifadesini kullanan Turan, şöyle konuştu:

"Yüzde 51,5 az, bir Trump yüzde 46-47 oy aldı. Yüzde 52 alan lider hala yok. O yüzden Recep Tayyip Erdoğan millete güveniyor. Millet de Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyor. İnşallah uzun yıllar da yolumuza devam edeceğiz. Merkel, 2. Dünya Savaşı'ndan sonra bugüne kadarki en düşük oyu aldı. Yüzde 31,1'le birinci oldu. Ama 9 puan düşerek birinci oldu. Türkiye'ye bulaşan, bize yan bakan, Recep Tayyip Erdoğan'la gereksiz polemik yapan kim varsa bedel ödüyor."

Dünyada koalisyon krizlerinin başladığına işaret eden Turan, "Bunun kaç ay daha devam edeceği belli değil. Hollanda'yı biliyorsunuz, neler yaptığını. Hollanda kaç ay oldu hala koalisyon kuramadı, kuramaz da. Eğer böyle küçük hesaplarla, sığ hesaplarla iş yaparlarsa o millet size destek olmayacaktır." diye konuştu.

Kongreye, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İl Başkanı Yeşim Karadağ ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı.

TBMM AK PARTİ GRUP BAŞKANLIĞI : TBMM 06543 Bakanlıklar - ANKARA . Tel: 0312 420 50 00