“AK Parti iktidarı olarak ilk günden bugüne dek büyüklerimiz başımızın tacıdır”

"Yaşlılar Haftası" kapsamında Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ile AK Parti milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Fatma Salman ve Mazhar Bağlı, İstanbul Darülaceze Müdürlüğü'ndeki yaşlıları ziyaret etti.

Hotar, AK Parti milletvekilleriyle Kayışdağı'ndaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Darülaceze Müdürlüğü'nde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Yatılı hastaların sağlığını soran Hotar, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla Darülaceze sakinlerini ziyaret ettiklerini söyleyerek, şunları kaydetti:

"18–24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılar Haftası içindeyiz. Bu tür günlerde sadece yaşlılarımızı hatırlıyoruz gibi algılanmasın. Bu ziyaret ve etkinliklerimizin amacı, sadece farkındalık oluşturmak, bugünlere dikkat çekip konuyu bir kez daha gündeme taşımak. AK Parti iktidarı olarak ilk günden bugüne dek büyüklerimiz başımızın tacıdır. Mümkünse onlar, ailelerinin, bizlerin yanında sürekli yaşasınlar ancak çeşitli sebeplerle büyüklerimizi bu mekanlarda misafir ediyoruz. Onlara yalnızlık hissettirmemek ve yanlarında olmak da bizim görevimiz. Bugün arkadaşlarımızla buradayız. Tüm büyüklerimizin haftasını kutluyoruz. Allah, sağlıklı uzun ömürler versin."

Hotar, ziyaret esnasında Darülaceze Müdürü Reşit Taşkın'dan da kurumla ilgili bilgiler aldı.