Gaziantep’te yaşlılar unutulmadı

AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanlığı, yaşlılar haftası dolayısıyla huzur evine ziyarette bulundu.

İl Kadın Kolları Başkanı Fİliz Üzücü ve ekibi çeşitli ikramlıklar hazırlayıp kimsesiz ve bakıma muhtaç olan yaşlılarımız için bir sofra kurdular. Birlikte yenen yemek esnasında huzurevi sakinleri anılarını paylaştı.

AK Partili kadınlar, dinledikleri hikayeler karşısında kimi zaman güldü, kimi zaman hüzünlendi. 104 yaşında ki bir amcanın anşattıkları ise herkesi hayrete düşürdü. Yaşayan bir tarih olan amcanın hafızasının son derece yerinde olması büyük şaşkınlık meydana getirdi. Başkan Üzücü ve ekibi huzurevinden ayrılırken yaşlıların ellerini öptü. Yaşlıların, AK Partili kadınlardan tek isteği oldu; unutulmamak.

Huzurevinin ardından, İl Teşkilatına hayli emeği geçen Hacı Cemile Haleplioğlu evinde ziyaret edildi. Başkan Filiz Üzücü yaptığı konuşmada her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılara sevgi ve saygıyı duyulması gerektiğini dile getirdi. "Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi yaşlandıkları dönemde memnun etmek gurur vericidir. Çocuklarımıza, büyüklere sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız." diye konuşan Üzücü, "tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor nice sağlıklı mutlu günler temenni ediyorum" dedi.