Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık huzurevi sakinlerini ziyaret etti

Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Kurban Bayramı dolayısıyla MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ile huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Yaşlıların sorun ve isteklerini dinleyen Çalık, bayram öncesi huzurevinde kalan, yaşlıların ellerini öpmek, onların imkan ve yaşam koşullarını görüp, sohbet etmek amacıyla ziyarette bulunduklarını söyledi.

Her türlü terör örgütüyle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirten Çalık, Türkiye’de üzerinde dolaşan kara bulutların bir an önce dağıtılması ve tüm İslam coğrafyasında da Kurban Bayramı vesileyle kardeşliğin tesis edilmesini canı gönülden istediklerini vurguladı. Çalık, "Terörle mücadeleyi, PKK’yla mücadeleyi, DEAŞ’la mücadeleyi sonuna kadar yapacağız. İnşallah bu bayramlarda bizim aydınlığa çıktığımız günler olacak. Hepimizin kardeşliği, birliği ve dirliği daim olsun. Yüce rabbim inşallah hepimizi aydınlık günlere çıkarsın.” diye konuştu.

Çalık, milletin sayesinde 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtüldüğünün altını çizerek, "Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. 15 Temmuz darbe girişiminde nasıl krizler yaşadık gördük. Burada bulunan yaşlı anne babalarımız 60 darbesini 80 darbesini görmüş yaşamış büyüklerimiz. Bu defa milletimizin ve sizin sayenizde bu darbeleri püskürttük. Cumhurbaşkanımızın varlığı tüm Türkiye deki insanların Cumhurbaşkanımızın sözleriyle sokaklara, meydanlara çıkışı, sizlerin dualarıyla darbeleri püskürttük." ifadelerini kullandı.