Sosyal Politikalar Başkanlığı görevine getirilen Kaya, görevi Çalık’tan teslim aldı

Sosyal Politikalar Başkanlığı görevine getirilen Fatma Betül Sayan Kaya, görevi Öznur Çalık'tan teslim aldı.

Sosyal Politikalar Başkanlığına getirilen Fatma Betül Sayan Kaya ise görevini Öznur Çalık'tan devraldı.

Kaya, Sosyal Politikalar Başkanlığı görevini en iyi şekilde yürütmek için çalışacağını belirtti.

Sosyal politikalar alanında çığır açmış güçlü bir hükümet olduklarını, AK Parti'nin sosyal devlet anlayışını daha da geliştireceklerini aktaran Kaya, "Her evde bir çalışan olacakşekilde sosyal yardımların, istihdamın kuvvetlendirilmesi noktasında parti olarak üzerimize düşeni yapacağız." dedi.

Öznur Çalık da görevini yaparken çok çalıştığını ifade ederek, kendilerine bu görevleri layık gören Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

"Malatya'da okuma yazma bilmeyen bir annenin ve ilkokul mezunu bir babanın 7 çocuğundan bir tanesiyim. Bu makamlar hiç hayalimizde olmayan makamlardı. Tayyip Erdoğan bize bu makamları tattırdı. Makamlarımızın hakkını vermek için çok mücadele ettik. İnşallah layıkıyla görevlerimizi yapmışızdır." diyen Çalık, Kaya'ya görevinde başarılar diledi.