“Ziyaretlerimizle onlara evlat sevgisini yaşatıyoruz”

Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, huzurevlerini önemsediklerini belirterek, "Büyüklerimizin burada sağlıklı ve sıhhatli yaşamlarını devam ettirmelerini sağlıyoruz. Bakım hizmetlerinin yanında ziyaretlerimizle onlara evlat sevgisini yaşatıyoruz"dedi.

Seyranbağları Huzurevi sakinleriyle iftarda bir araya gelen Çalık, sohbet edip sorunlarını dinlediği yaşlılara, çeşitli hediyeler verdi.

Çalık, yaptığı açıklamada, huzurevi sakinlerinin manevi destekten ve hatırlanmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Huzurevlerindeki hizmetleri, sosyal hizmet uzmanlarının vatandaşlara yaklaşımlarını önemsediklerini ifade eden Çalık, "Büyüklerimizin burada sağlıklı ve sıhhatli yaşamlarını devam ettirmelerini sağlıyoruz. Bakım hizmetlerinin yanında ziyaretlerimizle onlara evlat sevgisini yaşatıyor, anne ve babası olsa da, benim gibi anne ve babası olmayanlar için de bu duyguyu burada yaşıyoruz. Bu mutluluk verici bir duygu." diye konuştu.

Çalık, huzurevi sakinlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'a büyük sevgi ve saygı duyduklarını, kendisi aracılığıyla da çeşitli mesajlar gönderdiklerini kaydetti.

"Cumhurbaşkanımız Erdoğan, dualarımızda"

Çalık'ın sohbet ettiği huzurevi sakinlerinden İsmigül Dönmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evladından daha çok sevdiğini ifade etti.

Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleştirilen hizmetlerle kendisine çok iyi bakıldığını anlatan Dönmez, huzurevinde iyi hizmet aldığını dile getirdi.

Gözyaşlarına hakim olamayan Dönmez, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan dualarımızda, onu çok seviyoruz. Çok görmek istiyorum. Ona kurban olurum, her konuşmasını takip ederim. Yarabbim gücünü kuvvetini versin. Mutlaka selamımı söyleyin." dedi.

Çalık da Dönmez'e, selamını ileteceğini söyledi.