FEYZULLAH KIYIKLIK

1949 yılında Çorum'da doğdu.  Çorum İmam Hatip Lisesi, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 1971-72 yılları arasında Beyoğlu Müftülüğünde memur, 1972-74 yılları arasında Safranbolu Lisesin’de öğretmenlik yaptı. 1974-1982 yılları arasında Galatasaray Lisesi'nde öğretmenlik yaparken, serbest avukatlık görevini de sürdürdü.

1983 yılında Refah Partisi İstanbul İl Yönetiminde görev alarak aktif siyasete başladı. Refah Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Çorum ve Bakırköy Belediye Başkan adaylığı ile İstanbul Milletvekili adayı oldu. 1992 yılında Bakırköy'den ayrılarak ilçe olan Bağcılar'da seçimleri kazanarak bu ilçenin ilk belediye başkanı oldu. Marmara Belediyeler Birliğinde Üyesi ve Başkan Vekilliği görevi ile birlikte 4 yerel seçimde de oylarını artırarak yaklaşık 15 yıl Bağcılar Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü.

23. ve 24. Dönem’de Ak Parti’den İstanbul Milletvekilliği yapan Feyzullah KIYIKLIK, Milletvekilliği görevi döneminde  TBMM İç içişleri Komisyonu Üyeliği, Başkan Vekilliği ve Başkanlığı, TBMM Meclis Çevre Komisyonu Üyeliği, TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu üyeliği,  AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, AK Parti Disiplin Kurulu Üyeliği yaptı.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, AK Parti İstanbul 3. Bölgeden 3. Sırada  milletvekili adayı oldu.

Mefkureci Öğretmenler Derneği ile Birlik Vakfı ve Ensar Vakfı’nın kurucu üyesi olarak görev almıştır.

İyi derecede Arapça, orta derecede İngilizce ve az derecede Farsça bilen KIYIKLIK, evli ve 3 çocuk babasıdır.