HARUN  ARMAĞAN

HARUN ARMAĞAN

Harun Armağan, 1985 yılında İstanbul, Kadıköy’de doğmuştur, ilk öğretimi sonrasında orta öğretimi için gittiği Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesinden 2003 yılında mezun olmuştur. Sonrasında, Uludağ Üniversitesi Ziraat fakültesini bitiren Armağan, Fulbright bursunu alarak yüksek lisans için ABD’nin Michigan eyaletinde bulunan Michigan Devlet Üniversitesinde bulunmuştur. Sonrasında Türkiye’ye dönüş yapan ve kendi girişimleri de olmak üzere farklı alanlarda tecrübelere sahip olan Armağan, halen medya danışmanlık alanında çalışmaktadır. Bir çok sivil toplum kuruluşunda görev almış olan Armağan, halen İstanbul merkezli bir dernekte yönetici olarak görev almaktadır. Özellikle, Uluslararası medya alanında yaptığı çalışmalarla öne çıkan Armağan, partimizde daha evvel Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcılığı görevini de yürütmüştür. İyi derecede İngilizce bilen Armağan, evli ve bir çocuk babasıdır.